Supervizorul ITF, Mihaela Testiban, la Players Party Vitality Open Tour

  Top Tabu
  21/08/2018
  Comentariile sunt închise pentru Supervizorul ITF, Mihaela Testiban, la Players Party Vitality Open Tour

Supervizorul ITF, Mihaela Testiban, a participat alături de jucători şi oficialii din cadrrul celei de a V-a ediţii a Vitality Open Tour la Players Party de la hotel Posada din Curtea de Argeş.

Cei prezenţi au avut parte de numeroase surprize culinare şi de un spectacol artistic special de dansuri populare. De asemenea, a avut loc o degustare de produse Vitalis de la Dr. Oetker, de la Angelli şi a unui tort special Vitality Open Tour.

Cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour, competiție destinată seniorilor, care se dispută la Tenis Club din Curtea de Argeș, este dotată cu premii în valoare de 15.000 $.

Pe site-ul turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars https://www.facebook.com/TennisStarsOne/?ref=bookmarks se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Vitality Open Tour este Tenis Club Curtea de Argeș, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2018 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.


About