Traficul a fost închis pe Transfăgărășan

  Ileana Dumitrescu
  1 year ago
  0
  623

Circulația a fost închisă astăzi pe Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, din cauza ninsorilor abundente. Încă de dimineață, utilajele de deszăpezire încearcă să curețe drumul, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu.

“Din cauza condițiilor meteo, viscol, DN7 C Transfăgărășan este închis pe tronsonul Bâlea Cascadă — Bâlea Lac. Se acționează cu utilaje de deszăpezire”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Centrul Meteorologic Transilvania Sud a transmis că în zona înaltă de munte, la Bâlea, sunt ninsori puternice, stratul măsurând 16 centimetri la ora 9, când termperatura era de minus 3 grade. Turiștii pot parcurge distanța de la Bâlea Lac la Bâlea Cascadă, cu telecabina, dar numai dacă vântul nu este foarte puternic. La Bâlea Lac, stratul de zăpadă măsoară 16 centimetri.

Meteorologii avertizează că temperaturile vor continua să scadă în Sibiu şi întreaga zonă. Maximele vor fi joi de 10 grade Celsius, faţă de de 18 grade Celsius cât s-au înregistrat anul trecut pe 13 octombrie.


No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *