10 site-uri care te vor face mai deștept

  ioana
  4 years ago
  0
  2,579

[highlight] Simți că trece viața pe lângă tine și nu faci nimic important? Vrei să fii și tu unul dintre oamenii ăia productivi, care mereu au ceva interesant de zis? Uite care sunt cele 10 site-uri care te vor face mai deștept:  [/highlight]

1. Duolingo – Învață orice limbă străină gratuit. Dacă ești vorbitor doar de limba română, poți învăța limba engleză. Dar dacă știi deja engleza, opțiunile sunt nelimitate.

2. Factsie – Știai că și lumina lunii produce curcubee? Ele se numesc arcuri lunare. Dă click în continuare pentru și mai multe chestii super interesante.

3. Instructables – Poți deveni mai inteligent urmărind clipuri simpatice cu instrucțiuni simple din care vei învăța cum să faci orice, de la o mașină de tuns iarba la ochelari de soare unicat. Poți de asemenea să încarci și tu filmulețe cu ceea ce știi să faci și să împarți înțelepciunea cu ceilalți utilizatori ai site-ului.

4. Khan Academy – Acest site cu siguranță te va face mai deștept. Aici ai posibilitatea de a învăța din o grămadă de subiecte diferite extrem de utile, dar și să contorizezi progresele pe care le faci. Și unde mai pui că e și complet gratuit?

5. Lifehacker – Aici vei învăța efectiv scurtăturile vieții. Vei afla într-un mod plăcut cum să fii mai productiv și cum să îți duci obiectivele la bun sfârșit. Recomandat la orice vârstă!

6. Lumosity – Antrenează-ți creierul în cel mai ușor și plăcut mod cu putință – prin jocuri. Îți poți îmbunătăți memoria, atenția și puterea de concentrare, dar și viteza cu care faci conexiuni și ai și opțiunea de a contoriza traseul tău pentru a vedea cât de mult ai progresat.

7. Quora – Este site-ul unde poți pune absolut orice întrebare, iar un om extrem de inteligent îți va da răspunsul. Fie că este vorba despre psihologie, ori despre știință și tehnologie, poți pune tu întrebările, sau poți citi întrebările și răspunsurile deja date.

8. Recipe Puppy – De câte ori n-ai fost în pană de idei în legătură cu ce să gătești? Poți să scapi de grija asta foarte simplu. Introduci toate ingredientele pe care le ai prin casă pe acest site îți va oferi o listă de mâncăruri pe care poți să le gătești. Imaginează-ți doar de cât de multă bătaie de cap scapi!

9. Unplug the TV – Da, închide odată televizorul! Aici poți afla mult mai multe chestii interesante decât la TV și utile și nici nu există publicitate. Dă click pe orice filmuleț care te interesează, de la mineritul pe lună până la cum să folosești punct și virgulă.

10. Vsauce – Acest canal de youtube te va învăța absolut tot ceea ce nu știai până acum și te va face să realizezi cât de incredibilă este viața pe pământ. Ce s-ar întâmpla dacă pământul nu s-ar mai învârti? De ce ne plictisim? De ce ne sărutăm? Urmărește clipurile și vei afla.

 


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *