Breaking News

9 artiști celebri care au rămas prieteni după ce s-au despărțit

  ioana
  3 years ago
  0
  1,350

Psihologii spun că este contraindicat ca doi foști iubiți să rămână prieteni, întrucât această relație de prietenie poate sabota viitoarele relații romantice. Iar majoritatea persoanelor chiar nu reușesc să rămână nici măcar în relații amiabile cu fostele iubiri. Dar iată că există cupluri celebre de la Hollywood care demonstrează exact contrariul. Aceștia sunt cei 9 artiști celebri care au rămas prieteni după ce s-au despărțit:

[highlight] 1. Gwyneth Paltrow & Chris Martin [/highlight]

chris-martin-golden-globes-gwyneth-paltrow

 

Actrița faimoasă mai ales pentru rolul său din Iron Man și solistul Coldplay au divorțat după 12 ani de căsnicie. Aceștia au împreună doi copii de 9, respectiv 11 ani. Cei doi artiști au declarat că vor rămâne prieteni și vor face tot posibilul să își îndeplinească rolurile de părinți așa cum trebuie. Ceea ce au și făcut. Cei doi au fost văzuți în mai multe rânduri luând masa împreună și sprijinindu-se reciproc în carieră.

 

[highlight] 2. Demi Moore & Bruce Willis [/highlight]

demi-willis

 

Cei doi au avut unul dintre cele mai discrete și mai lipsite de dramă divorțuri de la Hollywood. Acum ei locuiesc aproape unul de celălalt, își petrec vacanțele împreună și de curând s-au reunit pentru a o sprijini pe fiica lor participând la show-ul Dancing with the stars.

 

[highlight] 3. Courtney Cox & David Arquette [/highlight]

alg-courtney-cox-david-arquette-jpg

 

 

Cei doi au declarat că se înțeleg mult mai bine în calitate de prieteni, decât în calitate de soț și soție. Din fericire, amândoi și-au găsit dragostea alături de alte persoane.

 

 

[highlight] 4. Kaley Cuoco & Johnny Galecki [/highlight]

alg-resize-johnny-galecki-kaley-cuoco-jpg

 

 

Cei doi actori din serialul The Big Bang Theory au fost un cuplu nu numai pe platou, ci și în viața reală. Relația lor s-a terminat însă după doi ani de zile, iar cei doi continuă să fie prieteni și să joace rolul unui cuplu în serialul de comedie.

 

[highlight] 5.  Nina Dobrev & Ian Somerhalder [/highlight]

ninadobrev ian

 

Ah, frumosul cuplu din The Vampire Diaries. Fanii s-au bucurat enorm când au aflat că cei doi au o relație și în afara serialului și s-au supărat și mai tare când cei doi s-au despărțit. Chiar și așa, se pare că cei doi au reușit să rămână în relații foarte bune și chiar au acceptat un premiu împreună, pentru Cel mai bun sărut, în cadrul Teen Choice.

 

[highlight] 6. Miranda Kerr & Orlando Bloom [/highlight]

Model-Miranda-Kerr-and-actor-Orlando-Bloom

 

Modelul Miranda Kerr și actorul Orlando Bloom au fost căsătoriți timp de 3 ani, iar după divorț cei doi au văzut petrecându-și timpul împreună de mai multe ori. Actorul a declarat despre fosta lui soție: ”Noi nu suntem prieteni. Suntem o familie.”

 

[highlight] 7.  Lenny Kravitz & Lisa Bonet [/highlight]

Lisa-Lenny-050715

 

 

 

Lenny Kravitz și Lisa Bonet au divorțat acum mai bine de 20 de ani după o nuntă fulger în Las Vegas, dar continuă să se înțeleagă extrem de bine. Cei doi își fac apariția pe covorul roșu împreună și au grijă împreună de fiica lor, Zoe. Kravitz chiar a numit-o pe Lisa Bonet ”cea mai bună prietenă a lui” în timpul unei emisiuni televizate.

 

[highlight] 8. Taylor Swift & Joe Jonas [/highlight]

taylorswift - joejonas

 

Cei doi artiști au fost împreună în 2008, dar au sfârșit prin e se despărți prin telefon, într-o conversație care se pare că a durat doar 27 de secunde. În prezent, însă, Taylor și Jonas nu numai că au rămas prieteni, dar ies și la întâlniri duble, cu noii lor iubiți. De curând Taylor și noul ei prieten, Calvin Harris, au ieșit la o plimbare cu barca împreună cu Jonas și prietena lui.

 

[highlight] 9. Amy Poehler & Will Arnett [/highlight]

1370185178_amy-poehler-will-arnett-g

 

Cei doi actori de comedie au divorțat în 2012, dar asta nu i-a împiedicat să rămână prieteni. Actorii petrec sărbătorile împreună, iar apropiații lor spun că încă există foarte multă dragoste și respect între ei. Așadar, se poate!

 


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *