9 lucruri interesante pe care nu le știai despre Adele

  ioana
  15/02/2016
  Comentariile sunt închise pentru 9 lucruri interesante pe care nu le știai despre Adele

Adele Laurie Blue Adkins este cu siguranță una dintre cele mai bune voci ale acestei generații. Versurile melodiilor ei ne fac să trăim nostalgia la cote maxime, iar șarmul său personal ne cucerește cu fiecare ocazie. 

adele

Iată 9 lucruri pe care le-am aflat despre Adele din interviul acordat publicației Vogue: 

adele vogue cover

1. Se uită la 5 filme de lung-metraj pe săptămână 

Se pare că Adele este o cinefilă înrăită și reușește, chiar dacă este mamă și are o carieră fulminantă, să vadă 5 filme pe săptămână.

2. Nu-și ascultă niciodată propriile melodii 

În momentul în care a fost întrebată dacă obișnuiește să își asculte propria muzică, Adele a râs. Se pare că artista britanică preferă mai degrabă să fredoneze coloana sonoră din Frozen împreună cu băiețelul ei.

3. Dacă n-ar fi făcut muzică, ar fi fost profesoară 

În cadrul aceluiași interviu, Adele i-a mulțumim profesorului ei, Tony Castro, pentru că a îndemnat-o să scrie cântecele care i-au construit cariera. Tot ea a spus că ”a fi profesor este una dintre cele mai importante slujbe din lume. Dacă n-aș mai putea să când, asta aș face.”

Noi sperăm totuși să mai treacă cel puțin câteva decenii până când Adele își schimbă cariera.

4. Doar o singură melodie de pe noul album este dedicată actualului ei iubit 

Cântăreața a declarat că relația sa cu iubitul și tatăl copilului ei, Simon Konecki, este prea intimă pentru a cânta despre aceasta. Prin urmare, nici una dintre melodiile de pe noul album nu este dedicată iubitului ei, cu o singură excepție, Water under the bridge.

adele 2

5. Melodia ei preferată din noul album este ”When we were young” 

Adele descrie această melodie ca fiind o scrisoare către sine, a cărui mesaj este că oamenii și relațiile se schimbă, ceea ce e ok.

6. Compoziția melodiei ”Hello” a durat 4 luni de zile 

Nu degeaba suntem cu toții obsedați de melodia ”Hello”. Scrierea versurilor sale a durat 4 luni de zile, ceea ce e de înțeles pentru asemenea capodoperă.

elite-daily-adele

7. Adele este germofobă 

Nu încerca să-i strângi mâna imediat după ce ai tușit dacă o vei întâlni vreodată. Artista urăște germenii atât de tare încât nu atinge nici măcar monitoarele din supermaketuri pentru a-și cântări legumele.

8. Este o foarte bună bucătăreasă 

Înainte de lansarea albumului ”21”, Adele a fost nevoită să locuiască singură timp de câteva luni. Cântăreața a învățat în această perioadă să gătească tot felul de mâncăruri.

9. Este un fan înfocat al trupei Spice Girls 

Adele le adoră pe fetele de la Spice Girls și își aduce aminte cu drag cum muzica lor și-a pus amprenta asupra formării sale.

adele 1

 


About