Gigi Becali ”sparge banca” pentru nunta fiicei! Suma fabuloasă pe care o pune la bătaie socrul mic

  Top Tabu
  25/05/2019
  Comentariile sunt închise pentru Gigi Becali ”sparge banca” pentru nunta fiicei! Suma fabuloasă pe care o pune la bătaie socrul mic

Dacă o ”nuntă ca-n povești” nu vi se pare suficient de bine exprimat, poate dacă mai adaugăm și ”o nuntă de povestit” atunci câteva detalii conturează deja tabloul pentru cel mai așteptat eveniment din lumea milionarilor.

Teodora Becali se mărită și e prima dintre fetele lui Gigi Becali care se așează la casa ei, așa e lesne de ghicit entuziasmul care l-a cuprins pe afaceristul din Pipera. Gigi visa cu ochii deschiși la acest eveniment și, spun apropiații lui, nu se uită la niciun sfanț când vine vorba despre organizarea nunți.

Și chiar dacă viitoarea mireasă este cea care alege și loc, și rochie, și meniu și program, Gigi Becali e cel care plătește și care decide, până la urma urmei, fiindcă știm bine că banii vorbesc.

Iar atunci când părintele scoate din buzunar jumătate de milion de euro, îți vine cam greu să îi mai pui frână la pretenții, nu-i așa?

Citește și:  De abia acum s-a aflat: De ce NU e bine să urezi ‘Casă de piatră’ tinerilor căsătoriţi

Chefi celebri și un întreg complex închiriat

Gigi Becali ar vrea să le respecte dorința copiilor, aceea de a avea evenimentul intim și sub control, deși cu un așa ”socru de coșmar” va fi practic imposibil să nu aibă pe urmele lor toate televiziunile și presa din România.

Revenind la nunta cu 700 de invitați din octombrie, dacă nu cumva or fi mutat-o după Becali a trâmbițat data aproximativă în toată media, deci revenind la nuntă, ce este cert, e că Gigi ține neapărat ca în meniu să existe preparate tradiționale machedonești. Desigur, pe  lângă bucate sofisticate de care se vor ocupa chefi celebri și cu mare căutare la noi.

Un alt aspect despre care scrie ziarul Cancan este acela că Becali nu s-a uitat la cât costă și a închiriat nu o sală de evenimente, ci întreg complexul. Același în care l-a cununat în urmă cu ceva ani pe Cristi Borcea cu cea de-a doua soție, Alina, și unde numai un anumit tip de scaun ar costa în jur de 300 de euro!

Dar mai contează prețul când e vorba de fericirea fiicei și mândria lui? Becali a comandat inclusiv o masă de prezidiu unicat, din alamă, cu aranjamente florale sofisticate, inclusiv pomi de  4 metri și jumătate, scrie tot Cancan.

Citește și:  Cum arată interiorul celor mai luxoase proprietăți ale lui Donald Trump

Armată de bodyguarzi și formația de suflet a lui Gigi

Și dacă tot plătește el, Becali a făcut tot ce i-a stat în putință și a antamat și formația lui preferată de muzică machedonească. A plătit 20 de mii de euro mirilor care deja arvuniseră muzicanții respectivi ca să renunțe și să-și caute altă formație.

De asemenea, pentru evenimentul din toamnă, milionarul din Piperă a asigurat și o armată de bodyguarzi pentru ca cei 700 de invitați să se simtă protejați de eventualii curioși care se vor aduna cu siguranță în preajma luxosului complex din Otopeni.

Comentarii:

Sursa


About