Atelierul practic ”Relaţii si emoţii pozitive cu remedii florale Bach”

  Top Tabu
  20/08/2019
  Comentariile sunt închise pentru Atelierul practic ”Relaţii si emoţii pozitive cu remedii florale Bach”

In viata apar mereu schimbari si este necesar sa ne adaptam, astfel incat sa ne mentinem armonia interioara. In acest atelier vom aborda in mod special terapia si remediile florale Bach ca suport psiho-emotional pentru a ne imbunatati relatiile.
Atat forma fizica, cat si cea psihologica pe care o luam este modelata de emotiile noastre. In realitate doar in interiorul nostru detinem 100% controlul. In exterior suntem influentati de numerosi factori pe care nu ii putem controla intotdeauna. Cand reusim sa curatam si sa controlam gandurile si emotiile, invatam cum sa ne bucuram mai mult de viata.

Fie ca vorbim de schimbari ce apar in viata de familie, in relatiile de prietenie sau la locul de munca, terapia si remediile florale Bach ne ajuta sa ne regasim echilibrul psiho-emotional si sa ne vindecam intr-un mod simplu, bland, natural si eficient, neavand contraindicatii sau efecte secundare si putand fi administrate la orice varsta.

Recomandarile vizeaza relatia cu membrii familiei (copii, parinti, parteneri, chiar si viitorii copii), relatia cu colegii, dar in special relatia pe care o avem cu noi insine.

In cadrul atelierului iti vei identifica si evalua propriile emotii cu care te confrunti in relatia cu cei dragi si cu alte persoane, in aceasta etapa a vietii.

Vei invăta să folosesti remediile si tehnicile potrivite pentru a scăpa de “stres” si a armoniza starea ta emotională. Vei imbunatati relatia ta cu tine si cu ceilalti.

Vei avea posibilitatea sa iti formezi o baza de cunostinte in domeniul remediilor florale Bach, sa intelegi mai multe aspecte ale personalitatii si sa gasesti solutii pentru o schimbare poztiva.

Prezentarea este interactiva, voi folosi exemple practice pentru asimilarea rapida a informatiilor, astfel incat sa poti deveni propriul „terapeut”.

Vei avea ocazia sa testezi personal actiunea remediilor, iar doritorii isi vor putea achizitiona la un pret promotional sticluta de tratament cu un mix de remedii florale Bach personalizate!

Atelierul este deschis tuturor, nefiind necesara o pregatire de specialitate.

Vei afla informatii despre:
• ce este si ce nu este terapia florala Bach
• cele 38 de remedii Bach si exemple cu APLICATII PRACTICE 
• Remediul de urgenta si Crema de urgenta; recomandari de utilizare
• cum actioneaza remediile; principiul foitelor de ceapa
• aplicatii: sarcina, nastere, DIETE, traume, dependente, adolescenti, copii , socuri, traume etc
• utilizarea remediilor pentru urgente, stari trecatoare (acute) si stari cronice
• cum prepari sticluta de tratament
• administrarea remediilor pentru uz personal si familie

Atelierul este sustinut de

Ileana Vladut – practician de terapie florala Bach – BFRP, certificat international de Bach Centre din Marea Britanie; lucreaza cu remediile din anul 2002.

Afla mai multe detalii despre eveniment accesand https://www.facebook.com/events/2299162043682325/ sau descarcand codul QR de mai jos.

 ShareTOPICS:  AUTOCUNOAS


About