“Focus to Green-Eco-Life” in calitate de aliat al padurilor la ediția a V-a Eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica

  Top Tabu
  05/03/2020
  Comentariile sunt închise pentru “Focus to Green-Eco-Life” in calitate de aliat al padurilor la ediția a V-a Eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica

Va invitam la a cincea ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”,  susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Martie a sosit deja cu caldura si primele campanii de impadurire de pe teritoriul meleagurilor romanesti. Ne alaturan si noi acestor actiuni si punem  umarul la plantarea plopilor albi. Unde? Cand? Aproape de malul Dunarii, la km 473.

„Plopi albi – pentru ca tu să respiri”

Sambata, 7 martie 2020, de la orele 9:00

Localitatea Goştinu, jud. Giurgiu

Vrei sa respiri un aer curat si in anii care vor veni? Vrei ca cei dragi tie, urmasii tai si tu insuti sa va  bucurati de umbra arborilor saditi? Alatura-te campaniei de impadurire si vino cu noi.

Promitem sa-ti asiguram o vreme superba, iar Apa Aqua Carpatica te va hidrata corespunzator pe durata plantarii plopilor albi.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


About