Campionul mondial la înot Paul Georgescu promovează sucurile Ana Are. Ce alte vedete sunt în această campanie

  Top Tabu
  07/09/2020
  Comentariile sunt închise pentru Campionul mondial la înot Paul Georgescu promovează sucurile Ana Are. Ce alte vedete sunt în această campanie

Campionul mondial la înot în ape înghețate și deținător a numeroase recorduri în ape libere Paul Georgescu promovează sucurile naturale Ana Are.

Paul Georgescu îşi propune să participe în proba de înot în ape deschise la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor de la Tokyo. În perioada 14-15 august a devenit primul român care a parcurs 100 de kilometri fără oprire pe Dunăre. El a parcurs 104,084 de kilometri în 21 ore şi 42 de minute, în apele Dunării, de la Moldova Veche până la Porţile de Fier.

Născut la Bucureşti la 8 decembrie 1978, Paul Georgescu a fost poloist, iar în prezent este profesor de educaţie fizică şi sport la International British School of Bucharest. În paralel, îşi testează limitele propriului organism înotând în ape deschise şi îngheţate, reuşind mai multe performanţe precum: cel mai rapid român care a traversat Canalul Mânecii fără costum de neopren (cu timpul record de 13h 34′), deţinător al titlului “Triple Crown” (English Channel – 54 km, Catalina Channel, SUA – 35 km şi Manhattan Island, SUA – 48,5 km), primul român care a parcurs distanţa de 1 milă în apă îngheţată (3,2 grade Celsius), campion mondial la Ice Swimming (500 m), cucerind prima medalie din istorie pentru România la o astfel de competiţie, participant la prima ştafetă din România care a traversat înot Canalul Mânecii, parcurgerea înot a distanţei de o milă în apele îngheţate de la Cercul Polar (Antarctica), în 22 de minute şi 44 de secunde (temperatura apei 0,1 grade Celsius).

La faptul că sucurile naturale Ana Are sunt recunoscute că au doar fructe, sănătate din natură și că dau poftă de viață contribuie și instalațiile ultramoderne, de irigare, producție, îmbuteliere și de depozitare a acestora.

Actorul Victor Yila a făcut recent o vizită inopinantă la fabrica de sucuri Ana Are.

Pe lângă actorul Victor Yila, numeroase alte vedete și specialiști recomandă sucurile naturale Ana Are.

Printre care medaliata olimpică și mondială Alina Dumitru.https://youtube.com/watch?v=mFvwRtxNA-4%3Ffeature%3Doembed

De altfel, campioana olimpică Alina Dumitru a donat sucuri naturale Ana Are către Asociația Mia’s Children.

Sau fostul număr 26 WTA, tenismenul Victor Hănescu.https://youtube.com/watch?v=7zDfA_rxZpY%3Ffeature%3Doembed

Și medaliatul olimpic și mondial Marian Drăgulescu.

Apoi, Alice Piperea, Doctor în Farmacie și Lector al Asociației Succes în Educație și Sport recomandă sucurile de fructe naturale Ana Are:https://youtube.com/watch?v=FXtGw3Mxwfg%3Ffeature%3Doembed

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț vorbește în materialul de mai jos despre energia și vibrația înaltă a sucurilor naturale Ana Are.

În perioada pandemiei, brandul Ana Are a demarat o campanie de donații pentru azilele de bătrâni, case de copii, spitale și organizații sportive sau culturale din toată țara, în contextul în care consumul de sucuri naturale este recomandat de către specialiști.


About