Tu ai un spațiu preferat în locuința ta?  Personalizează-l pentru un plus de confort!

  Top Tabu
  23/03/2022
  Comentariile sunt închise pentru Tu ai un spațiu preferat în locuința ta?  Personalizează-l pentru un plus de confort!

   

Probabil că cel mai plăcut sentiment alt tău era, nu de mult, în acel moment în care te întorceai acasă după o zi lungă la muncă și plină de activități cotidiene și îți pregăteai momentul tău de odihnă sau răsfăț. Pentru unii estede ajuns să plonjeze direct în odihna bine meritată, scufundându-se în canapeaua sufrageriei, cu o carte bună sau un film pe măsură. Alții au mai degrabă un întreg ritual care începe cu pregătirea unui spațiu preferat pe care îl fac mai confortabil.

            Cu siguranță ai un astfel de spațiu și tu, fie că este fotoliul preferat de lângă fereastră, grădina sau balconul în care adori să îți bei ceaiul. Însă de cele mai multe ori zona ta preferată necesită mici ajustări în ceea ce privește confortul. Vei găsi aici câteva idei de amenajare a spațiului tău preferat pentru ca acesta să te poată aștepta mereu cu aerul său reconfortant neschimbat.

Iată cum îți poți personaliza spațiul preferat din interiorul căminului tău pentru un plus de prospețime și intimitate:

Grădina

            Majoritatea oamenilor spun că se simt mult mai confortabil dacă după o zi lungă și agitată își fac puțin timp să se odihnească într-un spațiu verde. Dacă locuiești la casă sau la un parterul unei clădiri generoase și ai un petec de grădină, acesta poate fi colțul tău de rai. Îți poți așeza aici o măsuță de cafea și un scaun pentru a te relaxa în serile calde de vară. Dacă nu știi ce să alegi în acest sens, verifică seria de modele de scaune de la sensodays.ro și vei găsi vu siguranță ceva adecvat zonei tale de confort fizic. Tot aici vei descoperii mai multe articole care îți pot face căminul mai primitor.

Balconul

            Dacă ești mai degrabă iubitor al spațiilor înalte și al priveliștilor citadine, poate că balconul este spațiul perfect pentru tine. Relaxant și înălțător, balconul poate fi aranjat suplimentar cu ajutorul unor ghirlande luminoase care să îți facă șederea acolo mai plăcut chiar și noaptea. Poți să îți lași la îndemână o pătură pentru serile mai răcoroase și pentru un plus de confort psihic, lasă balconul în grija unor plante curgatoare. Iedera de orice fel face minuni din balconul tău, putând chiar să construiască, în timp, un gard viu plin de prospețime în spațiul tău confortabil.

Mansarda

            Spațiile închise pot fi și ele pline de armonie și confort. O mică mansardă poate fi cel mai plăcut loc unde să îți petreci timpul relaxându-te sau făcând tot felul de activități și proiecte personale care îți aduc confort și plăcere. Dacă nu te-ai gândit încă la asta, poți amplasa aici un videoproiector și o pânză albă pe unul din pereții mai liberi, organizându-ți astfel propriul spațiu de cinema. Este simplu și deloc costisitor, iar experiența ta de relaxare și odihna va fi dusă la un alt nivel.

            În concluzie, spațiul tău preferat din propria locuință poate fi aranjat în așa manieră încât să ajute mult mai mult în procesul tău de relaxare. Confortul psihic și emoțional sunt la fel de importante precum cel fizic, așa că cel mai bine este să te ghidezi în funcție de activitățile tale preferate atunci când amenajezi acest spațiu în care te scufunzi cu drag de fiecare dată când ai ocazia.

Sursa: pexels.com


About