Adevărul a ieșit la suprafață: ”Suntem sub cod roșu de infecții”

  ioana
  03/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Adevărul a ieșit la suprafață: ”Suntem sub cod roșu de infecții”

cod roșu

Cod roșu de infecții în spitalele din România! Un medic primat urgențe a dezvăluit situația reală din unitățile medicale. Medicul Tudor Ciuhodaru a relatat adevărul în legătură cu infecțiile din spitale, în contextul anchetei asupra Hexi Pharma, compania care a distribuit dezinfectanți diluați în spitalele din România.

„Suntem sub cod roşu de infecţii. Vorbim de viaţa pacienţilor noştri. Situaţia este gravă: 18% din totalul dezinfectanţilor achiziţionaţi de spitale din Iaşi sunt din cei diluaţi de 10 ori. Pe hârtie n-avem infecții nosocomiale, totul e minunat şi roz, bolniţele pavilionare stau mai bine ca spitalele din Germania. Astea sunt rezultatele raportate pompieristic de vreo zece ani încoace. Noaptea minţii! Şi nimeni nu ia nicio măsură. Solidaritatea hoţilor se manifestă de când lumea. Numai că de data asta nu ne mai păcălesc”, a declarat medicul primar urgențe Tudor Ciudodaru, într-un comunicat transmis dcnews.ro.

Tudor Ciuhodaru a adăugat: „Când mafiile administrativ-profesionale parazitează de atâţia ani sistemul e ‘normal’ ce se intamplă. Paharul este plin. Depinde de-o picatură ca să dea pe-afară. Acum vedeţi de ce le-a fost frică de o nouă lege a sănătăţii. Am fi putut avea un sistem normal de sănătate dar mizeria trebuie ascunsă mereu sub preş! Mă aştept ca domnul Ciolos să viziteze şi spitale din Iaşi, nu doar palate la inaugurare. Eventual neanunţat. Altfel iar vor fi vopsite bordurile şi scoşi pacienţii cu agenţii de paza din sălile de aşteptare. Va fi surpins. Şi să-i trimită acasă pe toţi cei care ne pun în fiecare zi viaţa în pericol. Sau iar nu trebuie să răspundă nimeni?”.

Sursa: www.dcnews.ro


About