Află acum cum se îmbracă femeile de succes

  Top Tabu
  20/01/2021
  Comentariile sunt închise pentru Află acum cum se îmbracă femeile de succes

 

Ce spune stilul tău vestimentar despre tine? Ne place sau nu, hainele noastre vorbesc pentru noi și e foarte important ca femeie să fii mulțumită de imaginea pe care o arăți celorlalți. În funcție de această imagine, vei avea mai multă încredere în tine și vei putea să îți exprimi cu ușurință ideile și propunerile – acestea fiind secretele din spatele unei femei de succes.

 

Iată cel mai îndrăgit stil vestimentar al femeilor de succes

Haine office

 

Hainele office sunt adorate de femei pentru că le oferă fix acea atitudine de care au nevoie spre a obține ce își propun.

 

  • O fustă creion face minuni pentru silueta unei doamne și este o piesă de rezistență într-un șifonier care se respectă. Există tot felul de modele, din numeroase materiale și pe tot felul de culori. E recomandat să probezi cât mai multe și astfel să decizi care ți se potrivesc cel mai bine.

 

  • Un alt articol important îl reprezintă sacourile care să te avantajeze. Alegerea ține de tine și sunt foarte multe criterii în funcție de care poți alege un sacou. Culoarea tenului, machiaj, momentului zilei, tipul unui eveniment etc. Dacă vrei articole de calitate, trebuie să încerci sacourile de damă de la Atmosphere Fashion chiar acum.

 

Câteva propuneri de sacouri stabilite după preferințele doamnelor:

 

  • Un sacou roșu dacă ești mai îndrăzneață și vrei să te simți sexy, fără să pară că încerci prea mult. Astfel, sacoul va deveni piesa de interes a ținutei tale și va conferi combinația ideală dintre senzualitate și seriozitate.
  • Un sacou alb care să inspire fie eleganță, fie o doză de inocență, în funcție de modul în care îl accesorizezi și în care te machiezi și îți aranjezi părul. De exemplu, un ruj roșu cu părul prins în coc și cu tocuri îți vor da aspectul unei doamne elegante. În același timp, un ruj nude, bucle lejere și balerini te vor face să pari dulce și cuminte.
  • Un sacou negru care să transmită seriozitate și pe care să-l asortezi cu ușurință  cu articolele din dressing. Nu se zice degeaba că nu poți da niciodată greș cu negrul. Un simplu sacou negru poate sugera prestanță, eleganță, seriozitate, încredere. Totul prin accesorii și atitudine.
  • Un sacou verde sau albastru. Verdele și, mai ales, albastrul sunt culori renumite pentru proprietățile lor relaxante. Aceste 2 culori pot face minuni la un interviu de angajare pentru că te ajută să pari deschisă și de încredere. În plus, dacă ai ochii colorați, îi vor scoate în evidență.
  • Un sacou oversized sau unul fit, în funcție de părțile corpului pe care vrei să  le accentuezi.

 

Ține minte! E foarte important să porți articole vestimentare în care să te simți comod. Altfel, hainele te vor purta pe tine și nu invers, cum ar fi recomandat. E bine să le alegi și în funcție de profesia sau activitățile tale.  Dacă ai o viață activă, e mai bine să apelezi la haine care să pară classy, dar să fie și comode.

 

Așadar, stilul tău vestimentar nu trebuie nicidecum neglijat pentru că alegerea unor haine potrivite poate fi un mare avantaj pe drumul tău.

 

Sursă foto: Shutterstock.com


About