Ai nevoie de asistență medicală, dar nu vrei să treci pe la spital? Iată ce poți să faci

  Top Tabu
  22/03/2022
  Comentariile sunt închise pentru Ai nevoie de asistență medicală, dar nu vrei să treci pe la spital? Iată ce poți să faci

Tot mai mulți oameni evită spitalele, mai ales în perioada aceasta, când sunt mari șanse să contacteze diverse boli sau viruși din cauza aglomerației tot mai mari. Cu toate acestea, neglijarea sănătății nu este o idee tocmai bună. Avem soluții pentru tine.

Ai nevoie de servicii medicale, dar nu vrei să treci pe la spital? Iată ce poți să faci

Sistemul medical românesc este principalul motiv pentru care oamenii evită spitalele. Motivul este unul mai multe decât întemeiat, având în vedere condițiile din instituțiile sanitare sau incidentele care pot avea loc. Doar în ultimul an, zeci de oameni și-au pierdut viața în incendii.

Cea mai bună opțiune pentru persoanele care au nevoie de asistență medicală sau servicii care nu sunt urgente este contactarea unei companii care oferă astfel de facilități.

Îngrijirea sănătății la domiciliu cuprinde o gamă largă de servicii de sănătate care pot fi oferite în casa pacientului pentru boli sau răniri.

Îngrijirea medicală la domiciliu este, în general, mai puțin costisitoare decât cea din clinicile private, mai convenabilă și la fel de eficientă ca și îngrijirea obținută într-un spital sau într-o unitate de îngrijire medicală calificată.

Serviciile de sănătate la domiciliu au mai multe avantaje. Unul dintre cele mai importante obiective ale asistenței medicale este acela de a se asigura că pacienții bolnavi, vârstnici și cu persoanele cu dizabilități primesc îngrijire personală, de înaltă calitate și plină de compasiune. Asistența medicală la domiciliu este concepută pentru a satisface aceste nevoi, oferind servicii personalizate în confortul casei unui pacient.

Serviciile de îngrijire la domiciliu pot fi adaptate nevoilor pacienților, de la scoaterea firelor după operație, la îngrijirea plăgilor și recoltarea analizelor medicale. Perfuziile acasă, efectuate de specialiștii de la TruMed, sunt și ele recomandate pentru oamenii care nu doresc să aștepte pe la cozi sau să piardă timpul pe drum.  

Cel mai important dintre beneficiile îngrijirii medicale la domiciliu este că permite pacienților să primească îngrijire personală în intimitatea și confortul propriilor case. Pentru persoanele în vârstă, bolnave cronice și cu dizabilități, îngrijirea la domiciliu le ajută să rămână cât mai funcționale și independente posibil, oferind un sentiment mult mai ridicat de securitate și demnitate.

Membrii familiei servesc adesea ca îngrijitori principali pentru cei dragi, care sunt bolnavi sau în vârstă. Asistența medicală la domiciliu le oferă acestora atât sfaturi utile pentru diverse situații, cât și posibilitatea de a lua o pauză, permițându-le să se întoarcă la viața lor și să se bucure de mai mult timp de calitate alături de cei dragi.

Studiile arată că pentru persoanele care trăiesc cu o boală cronică sau un handicap, să locuiască acasă, și nu într-un spital sau un azil de bătrâni, este adesea cea mai bună opțiune pentru bunăstarea fizică și psihică. Cercetările indică faptul că izolarea socială poate afecta sănătatea cuiva la fel de mult ca fumatul.

Dacă ai nevoie de ajutorul medicilor, dar nu îndrăznești să mergi la spital, cea mai bună soluție este să cauți asistența în alte părți. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri, și este foarte important, că nu-ți neglijezi sănătatea.

Sursa foto: Shutterstock.com.


About