Alege orasul Iasi ca resedinta!

  Top Tabu
  23/02/2021
  Comentariile sunt închise pentru Alege orasul Iasi ca resedinta!

In ultimul timp au aparut o multime de anunturi cu apartamente noi Iasi, lucru care nu numai ca a bucurat tinerii locuitori ai Iasiului, dar si romani din alte judete care doresc o schimbare. Orasul Iasi este primitor, mare si are o istorie bogata. Iasiul este un oras care merita descoperit are de oferit numai lucruri frumoase si oferte imobiliare greu de refuzat.

Oamenii din Iasi sunt oameni de treaba, desi unii au o gandire provinciala. Sunt primitori, deschisi si destul de comunicativi, dar ceea ce le cam lipseste este simtul civic. Se pare ca aceasta asta este o problema generala in toata Europa de Est. Cei care au cat de cat o educatie si un nivel cel putin mediu de viata sunt destul de calzi si primitori, ceea ce te face sa te simti in siguranta cand mergi la orele tarzii pe strada. Dincolo de asta, sunt destul de comozi si traiesc cu senzatia ca modelul de business din Romania nu se aseamana cu cel din Iasi care este extrem de ciudat, adica ce functioneaza in alte orase mari sigur nu merge si la Iasi.

Datorita domeniului IT, iesenii au venituri medii si peste mediu, ceea ce ii face sa scoata mai des bani din buzunar cand vine vorba de concedii sau viata de noapte.

In luna august, la Iasi, este mai liniste, lumea este in concedii, studentii pleaca acasa si, de la an la an, romanii din diaspora vin in numar din ce in ce mai mic acasa.

Cei care doresc sa afle mai multe despre ofertele pentru ansambluri Iasi, pot face acest lcuru cautand pe site-ul fideliacasa.ro, o platforma specializata in anunturi imobiliare actualizate la zi.

Beneficiile unui apartament in ansamblu de blocuri?

In functie de buzunar si de preferinte, te vei bucura, intr-un ansamblu rezidential, de o serie de tehnologii menite sa te fereasca de musafiri nedoriti. Banalul interfon este deja un standard, asa ca dezvoltatorii pluseaza cu sisteme de supraveghere video, bariere de acces comandate prin telefon si chiar sisteme de alarma complexe, cu acces permanent la un dispecerat de interventii.

Moda inglobarii unor zone verzi in peisagistica unui ansamblu imobiliar este un trend pe care dezvoltatorii l-au adoptat la presiunea tot mai mare a pietei. Daca programul zilnic nu iti permite sa-i oferi celui mic o iesire in parc, poti profita de relaxarea pe care ti-o ofera un spatiu verde aflat chiar in curtea complexului. Un proiect imobiliar exclusivist, alcatuit din vile cu parcele generoase de teren, te va surprinde nu doar cu o peluza alocata locuintei, ci chiar si cu piscina sau cu o gradina ce vor mari semnificativ gradul de confort si valoarea investitiei.

Imaginea pregnanta care ne vine in minte, cand ne gandim la blocurile de locuinte mostenite din perioada comunista, este aspectul pestrit al balcoanelor amenajate in stiluri diferite si a portiilor de fatada colorate strident. Dincolo de stilul adoptat de arhitecti, in conceperea ansamblurilor rezidentiale, ai garantia unui aspect coerent al cladirilor, indiferent daca ne referim la case sau la blocuri. Mai mult, exista dezvoltatori imobiliari ce impun reguli de decorare a fiecaruia dintre imobile ce limiteaza riscul degradarii aspectului initial.

Fideliacasa.ro ofera cele mai bune anunturi cu apartamente 3 camere Iasi in zone foarte frumoase si moderne. Achizitionarea unui apartament este o investitie foarte buna mai ales pentru un cuplu tanar, care doreste sa faca primul mare pas in viata. Viata la apartament este comoda si ofera siguranta. Combinand aceste aspecte cu frumusetea orasului Iasi, cei care aleg sa traiasca viata intr-un ansamblu de apartamente au parte numai de beneficii pe termen lung si pot economisii si bani!

 


About