ALERTĂ – Al doilea jandarm din Bucureşti infectat cu COVID-19, Jandarmedia contrazice Parchetul Militar

  Top Tabu
  1 week ago
  0
  17

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a fost informată astăzi, 26 martie, că un al doilea angajat al instituției a fost confirmat pozitiv cu COVID – 19.

În urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, de la o rudă.

“Menționăm că, încă de la momentul în care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii. Acesta a raportat imediat iar la nivelul unității au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare referitoare la izolarea lui și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice”, precizează DGJMB.

Referitor la primul caz al unui angajat al DGJMB confirmat pozitiv, instituţia precizează că subofițerul a raportat cu celeritate posibila contactare a virusului, încă din primul moment în care a luat cunoștință de acest lucru. “Având în vedere faptul că în spațiul public au fost lansate acuzații la adresa sa, conducerea instituției a decis să informeze unitatea de parchet competentă, pentru lămurirea tuturor aspectelor”, se mai arată în comunicat, cu referire la dosarul penal deschis cu privire la primul jandarm infectat cu COVID-19.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *