Andreea Bălan este o mireasă care se respectă! Artista are nu una, ci trei rochii și și-a organizat nunta ca pe un spectacol

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  134

Așa spun apropiații. Că toate momentele au fost pregătite și calculate în detaliu de frumoasa artistă. Iar la ținute, ca orice mireasă, Andreea Bălan a acordat parcă cea mai mare atenție. Cum era de așteptat, Andreea le-a ales pe măsură. Cât au costat, nu am aflat încă, dar rochiile, care vor fi trei la număr, poartă semnătura unui designer român, Otilia Brăiloiu.

”Fiecare rochie e o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis», care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent.”, mărturisea Andreea Bălan înainte de nunta cu George Burcea.

”Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt, dar și datele de naștere ale fetițelor noastre. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este o surpriză”, spunea cântăreața.

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Mesaj de la mire în ziua nunții

„Astăzi este ziua cea mai lungã. Lungã pentru cã nu am dormit toata noaptea. E ok…am mai stat treaz cel puţin 24 de h. Dacă vedeţi astă seara un mire adormit, să-i dați un brânci. Aveţi grija la pantofi, că-s noi şi pe comandă specială. Ahh..şi dacă nu mă prezint la vals, căutaţi-l pe @petrisor_ruge să mă înlocuiascã. Neațaaaa…”, este mesajul postat de George Burcea, soțul Andreei Bălan. Cei doi artiști fac și nuntă, şi botez și i-au ales ca naşi pe Aurelian Temişan şi pe Monica Davidescu.

Pentru Andreea  sărbătoare este și mai deosebită, cu cât artista aproape că a trecut pe lângă moarte după ultima naștere, când a adus-o pe lume pe micuța Clara pe care o botează astăzi. Andreea a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană şi a suferit ulterior mai multe intervenţii chirurgicale.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *