Aparatele Megajackpot i-au adus 70.000 euro unui bucureștean, cu doar 10 lei jucați

  Raluca Pascu
  07/04/2016
  Comentariile sunt închise pentru Aparatele Megajackpot i-au adus 70.000 euro unui bucureștean, cu doar 10 lei jucați

Un bucureștean a dat lovitura la aparatele slot machines, după ce a câștigat nu mai puțin de 70.000 euro într-o agenție Stanleybet din Capitală. Clientul a primit valiza plină cu bani, luni, în prezența lui Ion “Ironman” Oncescu, ambasadorul Megajackpot în România.stan interior

“Am venit cu niște prieteni să punem câteva bilete la loto, pe Polonia. De obicei eu pun la pariuri sportive, pe fotbal, dar la aparate mai rar. S-a nimerit acum să bag 10 lei și ăsta a fost norocul meu, am băgat și am câștigat. Eu am zis că dacă iau ăia 22 de lei de la speciale e ok, făceam în total 30 lei și mergeam să bem un suc… Pariez de mai multă vreme la Stanleybet în special pentru că plătesc întotdeauna câștigurile la timp”, a spus Dinu Adrian când i-a fost înmânat premiul.

Bucureșteanul, care își câștigă traiul dintr-o firmă mică de aparate de aer condiționat, a stabilit deja ce va face cu banii. “În primul rând vreau să-i iau fetei mele de 9 ani un apartament, ca să-l aibă acolo, apoi vreau să-mi plătesc toate datoriile pentru că am adunat câteva, ca orice om de rând…”, a adăugat fericitul câștigător.

Este al 56-lea premiu Megajackpot acordat în cei aproape 6 ani de prezență în România. Premiul este cu atât mai deosebit, cu cât a fost acordat imediat după ce clientul a intrat în speciala Megajackpot. A prins chiar de la prima mână Mystery Kong Bonus.

La înmânarea premiului a participat și multiplul campion mondial la skandenberg Ion “Ironman” Oncescu. Revenit recent în circuitul profesionist, el a câștigat din nou titlul național. În ciuda vremii, “antrenamentele” pe care Oncescu le-a susținut alături de cei prezenți au atras zeci de persoane. Iar ploaia le-a purtat noroc și altor trei pariori, care au câștigat câte un televizor LED la tombola specială.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar valoarea premiului se cumulează la toate aparatele conectate, generând astfel câștiguri uriașe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agențiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depășit valoarea totală a premiilor de 4,2 milioane euro.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.


About