Atac comis de un refugiat, intr-un tren din Germania

  Raluca Pascu
  19/07/2016
  Comentariile sunt închise pentru Atac comis de un refugiat, intr-un tren din Germania

Autorul atacului comis in Germania a fost un cetatean afgan in varsta de 17 ani, care a folosit un cutit si un topor, ranind patru persoane, dintre care trei sunt in stare critica, anunta Ministerul de Interne al landului Bavaria, precizand ca alte 14 persoane sunt in stare de soc.

Adolescentul afgan a incercat sa atace 18 persoane cu un topor si cu un cutit. Ministerul de Interne din Bavaria a comunicat ca au fost ranite patru persoane, dintre care trei sunt in stare critica. Alte 14 persoane sunt in stare de soc.CnrPjghWEAMFuEW

Tanarul de 17 ani de origine afgana a incercat sa fuga de fortele de ordine dupa ce atacase pasagerii trenului, dar a fost impuscat mortal de politie, informeaza publicatia Süddeutsche Zeitung.

Conform unui purtator de cuvant al Politiei regionale, cel putin trei persoane sunt in stare grava in urma atacului, scrie MEDIAFAX.

In total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scapat cu rani usoare.

Presupusul autor al atacului a incercat sa fuga de fortele de ordine dupa ce atacase pasagerii cu un topor si cu un cutit, dar a fost impuscat mortal de politie.

Atacul a avut loc luni seara intr-un tren regional care circula intre localitatile Treuchtlingen si Würzburg, in centrul Germaniei.

Politia germana a confirmat incidentul, precizand ca au fost ranite cel putin zece persoane, trei fiind in stare critica.

Nu exista informatii despre  despre motivele agresorului.


About