Augustin Lazar, despre moartea lui Condrea

  Raluca Pascu
  4 years ago
  0
  3,026

CondreaCondrea era la volan? Lucrurile incep sa prinda contur in cazul mortii lui Dan Condrea. Dupa mai multe investigatii, dar si in urma unor demersuri firesti in dosarul in care urma sa fie anchetat patronul de la Hexi Pharma, autoritatile trag concluzia ca la volanul masinii Opel se afla, intr-adevar, Dan Condrea.

Cu toate acestea, ancheta continua, iar pentru a nu exista niciun fel de dubiu asupra identitatii cadavrului, in cauza se voe efectua si expertize genetice.

”Faptul ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu s-a prezentat astazi la audiere în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi, ne dovedeste inca odata ca decedatul din accident a fost Dan Condrea.“, a declarat Augustin Lazăr, Procurorul General al României.

Medicii legisti au realizat luni o primă parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe. Necropsia va continua si marţi, cand va fi analizat cordul, dar testele de laborator vor dura mai mult, identificarea fiind făcută de Poliţie, a declarat pentru News.ro, directorul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Ilfov, Bogdan Mălinescu.

Potrivit unor surse medicale, la necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.Condrea

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fac marţi dimineaţă percheziţii la locuinţa patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat în urma unui accident rutier, au declarat suse judiciare pentru Mediafax. Acestia au cautat documente, suporţi IT şi alte obiecte care ar putea constitui probe în ancheta privind dezinfectanţii diluaţi.

Medicii legişti au făcut luni autopsia iar partenera de viaţă a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov pentru MEDIAFAX. Potrivit sursei citate, au fost aduse la serviciul de medicină legală şi probe din locuinţa lui Dan Condrea pentru a fi făcute testele ADN.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *