Autoritățile americane au identificat al doilea caz de infectare cu noul tip de coronavirus pe teritoriul Statelor Unite

  Top Tabu
  4 weeks ago
  0
  37

Autoritățile americane au identificat vineri al doilea caz de infectare cu noul tip de coronavirus pe teritoriul Statelor Unite, a anunţat Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), citat de ABC News, potrivit MEDIAFAX.

Infecția a fost confirmată la o pacientă în jurul vârstei de 60 de ani din Chicago, care călătorise în China, la Wuhan, în luna decembrie. Ea a fost internată în spital și se află în stare stabilă, au informat oficialii din domeniul sănătății din Illinois.

Citește și: Dușmanul lui Liviu Dragnea revine în PSD! Despre cine este vorba .

„Întelegem că unele persoane sunt îngrijorate în legătură cu acest virus și cu impactul pe care îl poate avea asupra americanilor. Riscul pe termen scurt pentru americani este scăzut în acest moment”, a declarat dr. Nancy Messonnier, directorul Centrului Național pentru Imunizare și Boli Respiratorii, din cadrul CDC.

Anunțul vine în contextul în care Departamentul american de Stat i-a avertizat pe cetățenii americani să nu călătorească în provincia Hubei din China, iar autoritățile chineze au anunțat că numărul persoanelor care au murit din cauza noului tip de coronavirus a crescut la 26.

Citește și: Românii și-au pierdut răbdarea! Klaus Iohannis s-a panicat

Primul caz de coronavirus provenind din oraşul chinez Wuhan în Statele Unite a fost depistat marți în statul Washington.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *