Breaking News

Bebeluşul regal poartă numele pisicii lui Meghan? Ce spun prietenii fostei actriţe, acum ducesa de Sussex, şi de ce nu are micul Archie niciun titlu regal

  Top Tabu
  4 months ago
  0
  77

Când au aflat că mult-aşteptatul bebeluş al familiei regale britanice a primit numele de Archie, oamenii au ridicat din sprâcene. Niciun monarh al Regatului nu s-a numit vreodata astfel, deşi în varianta scotish, Archie este diminutivul lui Archibald care înseamnă „adevărat, îndrăzneţ şi curajos”.

Ei bine, misterul acestei alegeri neobişnuite a fost dezlegat rapid după ce jurnaliştii de la The Sun au stat de vorbă cu amicii din Statele Unite ai lui Meghan Markle.

Spun prietenii fostei actriţe că Archie se numea pisoiul pe care Meghan l-a iubit enorm şi care ar fi murit pe vremea când ea era la colegiu. „Făcea parte din familia lor, Meg adora să se joace cu el şi vorbea mereu despre Archie, aşa că nu mă miră că bebeluşul ei a primit acest nume!”, susţine o sursă citată de The Sun.

O altă poveste ar fi că adolescenta Meghan ar fi ales numele de Archie după un serial de benzi desenate din SUA, în care eroul era un puşti roşcovan pe care ea l-ar fi îndrăgit enorm.

Citeşte şi: DE ce s-a mutat Madonna în Portugalia

Cine a vrut ca Archie să nu primească titluri

Bebeluşul ducilor de Sussex a venit pe lume pe 6 mai, iar două zile mai târziu a fost prezentat lumii întregi la Castelul Windsor.

Peste câteva ore de la prima ieşire oficială, băieţelul a făcut cunoştinţă şi cu străbunica lui, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Şi tot atunci a fost anunţat şi numele lui: Archie Harrison Mountbutten-Windsor este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul lui, Prințul Charles, unchiul său, Prințul William, verii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, și după tatăl său, Prințul Harry.

Surprinzător, micul Archie nu a primit niciun titlu nobiliar. Iar Palatul Buckingham a confirmat asta: explicaţia a fost că a luat această decizie la cererea prințului Harry și a lui Meghan. Se pare că ducii de Sussex vor să-i ofere băiatului o copilărie normală, fără să fie nevoit să apară în lumina reflectoarelor.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *