BEST DISTRIBUTION – Furnizor naţional de produse dezinfectante avizate de Ministerul Sănătăţii

  Top Tabu
  12/02/2021
  Comentariile sunt închise pentru BEST DISTRIBUTION – Furnizor naţional de produse dezinfectante avizate de Ministerul Sănătăţii

Datorită numeroaselor schimbări și restricții caracteristice pandemiei de COVID-19, nu a fost niciodată mai important să se asigure siguranța clienților și a angajaților, oferindu-le posibilitatea de a-și igieniza mâinile la intrarea și ieșirea din birouri, supermarketuri, magazine, aeroporturi, centre comerciale și multe alte locuri. Punctul dezinfectării mâinilor este din ce în ce mai frecvent și mai important.

Igiena mâinilor cu apă și săpun și / sau soluții cu gel de alcool reprezintă una dintre cele mai eficiente măsuri de prevenire a infecțiilor și a bolilor. Este o măsură simplă, ieftină și foarte eficientă, dar mai ales la îndemâna majorității populației.

Respectarea unei igiene corespunzătoare a mâinilor este în prezent o cerință care ar trebui respectată în special acum, pe durata pandemiei de coronavirus. În timp ce spălarea mâinilor cu apă și săpun este cel mai bun mod de a ne asigura că mâinile sunt curățate corect și germenii sunt îndepărtați, nu este întotdeauna o opțiune viabilă. După cum știm, există o altă soluție simplă și anume dezinfectantul pentru mâini. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), dezinfectantul pentru mâini este unul dintre cele mai bune instrumente disponibile pentru a preveni îmbolnăvirea și răspândirea virusului.

Prin plasarea produsului de dezinfectare a mâinilor în locații strategice din birou, afaceri, școli și alte zone cu trafic intens, poți încuraja angajații să-și îmbunătățească igiena mâinilor și să lucreze într-un mediu mai sănătos.

În timp ce furnizarea de dezinfectant pentru mâini în locații cheie este esențială pentru combaterea bolilor și a absenteismului angajaților, la fel de important este furnizarea tipului corect de dezinfectant. Asigură-te că utilizezi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool care conține cel puțin 70% alcool. Procentul mai mare de alcool se traduce, în general, printr-o eficacitate mai mare.

De asemenea, este mai bine să utilizezi dezinfectanți care conțin substanțe hidratante pentru a preveni uscarea pielii și care nu conțin parfumuri sau coloranți pentru a reduce posibilele reacții alergice și iritații ale pielii.

Dezinfectanți aprobați de Ministerul Sănătății se găsesc ușor în magazinul online www.serveteledehartie.ro/96-dezinfectanti-avizati-ms. Dezinfectanții prezenți sunt perfecți pentru suprafețe dar și pentru igiena personală a mâinilor.

Un număr de 39 de tipuri de produse dezinfectante stau așezate pe rafturile virtuale ale magazinului online, cu prețuri cuprinse între 11,30 lei și 939,45 lei, în diferite cantități, forme de ambalare și mărci producătoare. Astfel, se regăsesc dezinfectanți produși sub marca Domestos, Cif, Sani, Klintensiv, Oxivir, Soft Care Med, Biclosol, Soft Care Sensisept, Quick Jav, Tray Brush, Alcosan, Suma Bac, Divosan, Hypofoam, Deosan Deogen, DivoCip, Zal Perax, ViragriPlus.


About