Bianca Drăgușanu, divorț cu scandal, bătăi și poliție! Dar ce se ascunde în spatele finalului de telenovelă?

  Top Tabu
  12/03/2020
  Comentariile sunt închise pentru Bianca Drăgușanu, divorț cu scandal, bătăi și poliție! Dar ce se ascunde în spatele finalului de telenovelă?

Chiar și în telenovele mai rar așa ceva. După o cununie-fulger, oarecum pe ascuns, și o căsnicie scurtă, dar cu multe turbulențe, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au separat la notar. Acolo unde Bianca, pentru a-l călca pe nervi pe colericul ei fost soț, a venit flancată de două gărzi de corp. Iar la un moment dat, tot ea a ieșit pe geam și a strigat să sune cineva la 112. Apoi, telefonul lui Bodi a zburat pe geam.

De fapt, tot circul de la notar a venit oarecum firesc după scandalul de pomină petrecut de ziua vedetei. Cei doi soți s-ar fi certat la telefon, și a fost circ când Bodi a mers la ușa soției cu flori pentru mama Biancăi a chemat poliția să-și reclame ginerele.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Un cap în gură soacrei

De ziua ei, Bianca Drăgușanu a avut parte de lacrimi. Iar mama ei le-a spus polițiștilor că soțul i-a făcut cadou scandalul de la miezul nopții. Alex Bodi a recunoscut că și-a bătut nevasta uneori, dar s-a jurat că soacra n-a văzut bine.

Și n-a iertat-o: a doua zi, Bodi ar fi continuat disputa cu… soacra, în parc, ziua în amiaza mare. Nervos la culme, nemaisuportând acuzațiile aduse de mama Biancăi, Bodi s-a dat la ea. Ginerele era cât pe ce să-i dea un cap în gură, moment în care femeia ar fi sunat la 112.

 Dar chiar și așa, cu o despărțire condimentată cu un scandal monstru, nimeni nu e convins că a văzut finalul telenovelei. Bianca și Bodi își mai anunțaseră divorțul de vreo 8 ori. Iar mulți se gândesc acum că Drăgușanca e maestră în a-și vinde ”marfa”. Oare a existat regie și în acest divorț?

 

 

 

 

Comentarii:

Sursa


About