BREAKING NEWS: Accident deosebit de grav pe A2

  Raluca Pascu
  05/11/2016
  Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS: Accident deosebit de grav pe A2

Accident deosebit de grav pe A2: Trei persoane au murit și în jur de 50 au fost rănite în urma unui accident în lanț care a avut loc sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Lehliu-Gară, în sensul de mers către Constanța. Accidentul s-a petrecut la ora 8:42, în condiții de ceață densă.

Centrul Infotrafic transmite că traficul pe Autostrada Soarelui va fi blocat astăzi până în jurul orei 13:00. Şoferii care trebuie să ajungă de la Bucureşti la Constanţa sunt rugaţi să folosească rutele alternative.

 

accident_1_86951900

La spitale au ajuns puțin peste 40 de persoane. 16 persoane au refuzat transportul către unități medicale.

13 persoane rănite sunt la spitalul din Lehliu, două urmând să fie transportate către Capitală. Alte 11 persoane, între care doi copii, au ajuns la Floreasca, cinci pacienți sunt internați la Bagdasar-Arseni, iar patru persoane au ajuns la Pantelimon.

Potrivit lui Raed Arafat, sunt trei morți și în jur de 50 de persoane rănite, unele mai grav, altele mai puțin grav, scrie Digi 24.

Una dintre victime este în stare critică, fiind intubată.

„Este vorba despre două accidente care s-au petrecut la o distanță de 10-15 metri unul de celălalt. Este o priveliște macabră. Vizibilitatea era foarte scăzută, sub 25 de metri. Nu trebuie să dăm vina pe șoferi, nu se circula cu viteză mare, lumea era conștientă că era ceață. S-a ajuns la un carambol în momentul în care un șofer a ieșit dintr-o parcare.

Un tir a reușit să evite primul carambol și a frânat la timp, dar s-a produs un nou carambol, în care a fost implicat și un microbuz. Două dintre victimele care au decedat se aflau în microbuz.”,  a povestit la Digi24 Florin Vlădescu, martor ocular.acc1_58727000


Accidentul s-a produs la kilometrul 67, iar în carambol au fost implicate 15 maşini. Potrivit primelor informaţii, sunt cel puţin doi morţi şi 20 răniţi, doi dintre aceştia aflându-se în stare gravă. În urma impactului, o maşină ar fi sărit peste parapetul care desparte cele două sensuri ale Autostrăzii. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost trimise zece ambulanţe.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs din cauza ceţii.


About