Brigitte, campioana operațiilor estetice! Câte intervenții și-a făcut fosta nevastă a lui Ilie Năstase, devenită acum doamna Pastramă

  Top Tabu
  9 months ago
  0
  72

Până să devină cea de-a patra doamnă Năstase, de Brigitte auziseră oamenii din anturajul ei și era un star doar undeva, prin orașul unde locuia. E drept, că fosta nevastă a lui Ilie Năstase nu era vreo fată modestă, ea fiind model de carieră și afaceristă deja când a ajuns soția fostului tenismen. Doar că nici nu visa la atâta notorietate cât are și acum actuala doamnă Pastramă.

La 42 de ani, Brigitte Pastramă are, fizic vorbind, o imagine ”țiplă”, în sensul în care dincolo de faptul că este mereu apare foarte aranjată și poartă doar haine de firmă, forma ei este impecabilă.

Și chiar dacă nu ai cum să nu observi că Brigitte Sfăt e ”tunată” bine, puțini își mai amintesc cum arăta ea înainte să ajungă vedetă. E de înțeles dacă e gândim că e o adevărată ”campioană”: are nu mai puțin 20 de operații estetice!

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

V-o mai amintiți pe Brigitte blondă?

De la ființa delicată și fină care era Brigitte Sfăt în anii ei de tinerețe a trecut ceva timp. Vedeta a tot schimbat, a tot schimbat la fizicul ei încât acum cu greu, zic cârcotașii, mai seamănă cu… ea!

Chiar ea a recunoscut la un moment dat, că din cauza depresiei și a problemelor din amor, n-a mai ținut cont de nimic. Și frustrată, a apelat la orice a crezut că îi va aduce o îmbunătățire și o va face mai frumoasă.

Brigitte a încercat chiar și… blondul la păr, doar că n-a durat mult și s-a întors la negrul care a consacrat-o. În ceea ce privește operațiile, și-a făcut un implant mamar, un implant de sprâncene, o reconstrucție musculară la nivelul feței, un transfer de grăsime, botox, și-a mărit fesele și buzele.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *