Breaking News

Care este cel mai puternic somnifer natural – Te adoarme în 10 minute

  Top Tabu
  7 months ago
  0
  87

Cojile de banane conțin substanțe care declanșează o relaxare totală organismului și apoi un somn profund și liniștit. Iată cum se prepară!

Acest ceai este foarte cunoscut și apreciat de cei care au probleme cu somnul din țările din America de Sud unde bananele se găsesc din abundență însă în Europa acest remediu este mai puțin cunoscut, scrie realitatea.net

Cojile de banane conțin serotonină, numită și hormonul fericirii, care relaxează organismul și alungă stresul. Triptofanulun, este aminoacid esențial natural, utilizat și în industria farmaceutică pentru tratamentul tulburărilor de somn.

De asemenea, conțin și cantități de magneziu, prevenind întreruperea bruscă a somnului și trezirile din timpul nopții și potasiu element ce ajută mușchii și vasele de sânge să se relaxeze și dezactivează adrenalină.

Pentru a prepara semniferul minune ai nevoie de câteva coji de banane organice, o lingură de scorțișoară pudră, o linguriță de lavandă (sau un pliculeț de ceai) și un litru de apă. Conform doctorulzilei.ro, cojile de banane proaspete se spală bine, li se taie capetele și se pun într-o tigaie unde se lasă 1-2 ore până se înegresc.

Apoi tigaia se introduce ăn cuptor încălzit la 65 grade Celsius și se lasă până se usucă complet. După ce sunt uscate se fărămițează și se pun la fiert într-un vas cu apă timp de 12-15 minute. După ce iei ceaiul de pe foc, adaugă scorțișoara apoi mai pune la infuzat timp de câteva minute ți un vârf de linguriță de flori de lavandă sau un pliculeț de ceai de lavandă.

După toate acestea, strecoară și consumă călduț înainte de culcare. În maxim 10-15 minute vei dormi buștean.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *