Care sunt cartile de tarot pentru fiecare zodie?

  Top Tabu
  07/03/2022
  Comentariile sunt închise pentru Care sunt cartile de tarot pentru fiecare zodie?

Exista multe modalitati de a utiliza carduri de tarot. Ca meditatie, ca o modalitate de a incerca si de a prezice viitorul sau ca o modalitate de a va oferi o atentie pentru ziua sau saptamana care urmeaza. S-ar putea sa stiti ca fiecare carte are multe straturi de semnificatie, dar ati stiut ca fiecare carte este conectata la un semn astrologic?

Intr-o punte de tarot, exista 22 de carduri de arcana majora. Fiecare carte de tarot din aceasta arcana este strans legata de un anumit semn zodiacal. Iata care sunt semnificatiile acestor semne in functie de semnele zodiacale.

De ce anumite carduri de tarot corespund cu anumite semne zodiacale?

Pentru a raspunde la acest lucru, sa ne intoarcem putin in timp. Poti accesa si tarot.ro pentru mai multe informatii. Pentru a ii ajuta sa masoare timpul, vechii egipteni au urmat miscarea a 36 de constelatii mici pe care le-au numit Decans. In cele din urma, astrologia s-a indreptat spre Egipt si trei reguli au fost repartizate fiecarui semn de astrologie. Astrologii si altii folosesc acest concept pentru a imparti fiecare semn in trei parti egale. Rezultatul a fost urmatorul:

• 2, 3, 4S corespund semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn)

• 5, 6, 7S corespund semnelor fixe (Taur, Leo, Scorpion si Varsator)

• 8, 9, 10s corespund semnelor mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti)

Cartile de tarot si astrologia

Lucrurile devin mult mai complicate cu cartile de judecata. In traditia de aur Dawn, fiecare dintre aceste carti este legata de un element. Iata care sunt asocierile:

• Pagini: Pamant

• Cavaleri: Foc

• Queens: Apa

• Kings: aer

• Quens se conecteaza in primul rand la elementul cardinal al unui semn (Berbecul este regina Wands, Racul este regina cupelor)

• Cavalerii se conecteaza in primul rand la elementul fix al unui semn (Leul este Cavalerul Wands, Scorpionul este Cavalerul Cupelor)

• Imparatii se conecteaza in primul rand la elementul mutabil al unui semn (Sagetatorul este regele Wands, Pestii sunt regele cupelor). Vrei sa afli mai multe informatii utile? Intra si pe https://autentici.ro.

Evident ca toate aceste legaturi sunt extrem de complexe si numai cineva care a studiat indelung aceasta arie a tarotul stie cum sa interpreteze corect cartile. Dar ca si idee, este mai mult decat interesant acest aspect, lucru care cu siguranta te va ajuta sa iti creezi o noua perspectiva de viata.

Atunci cand decizi sa apelezi la un cititor de tarot, cu siguranta trebuie sa te asiguri ca apelezi la unul foarte bine pregatit. O citire complexa si foarte detaliata poate dura cateva ore, insa daca persoana respectiva este foarte bine pregatita, citirea iti va fi de un foarte mare ajutor. Pur si simplu vei stii ce ai de facut atunci cand te afli intr-o situatie confuza.

Tarotul, fie ca credem sau nu in el, este o modalitate profunda de a gasi ghidarea de care avem nevoie atunci cand trecem prin momente dificile si confuze de viata. Mai mult decat atat, tarotul ne ofera intotdeauna raspunsurile cele mai bune la toate intrebarile pe care le avem. Daca facem ceea ce cartile de tarot ne sugereaza, nu exista nici o indoiala ca vom face cele mai bune alegeri.


About