Casa Pariurilor si FRF – spectacol grotesc

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  580

Saptamana trecuta pe National Arena s-a desfasurat finala Cupei Romaniei, prilej pentru cei de la Casa Pariurilor, cu acordul FRF de a oferi un spectacol indecent si mult peste limita legii.

Si ca totul sa fie cu mot si lautari, Casa Pariurilor se mai si lauda cu mizeria. In loc s-o bage sub pres asa cum a facut cu multe alte gogomanii pe care le-a comis, cei de la Casa Pariurilor filmeaza totul si posteaza pe FB -ul oficial.

Uitati-va la filmarea din imagine si acordati atentie celor intamplate dupa minutul 4. Cum este posibil sa angrenezi in jocuri (prin care promovezi gamblingul) la un cort apartinand Casei Pariurilor minori, copii chiar prescolari?

Atentie! inteardictia de +18 nu apare pe niciun cort, asa cum prevede clar legea si sunt vreo 3-4 corturi la fata locului. Daca va intereseaza detaliile, si nu simtiti nevoia unei lamai, urmariti si celalalte linkuri prezentate.

Cu siguranta ca FRF se preface ca nu vede si nici nici gura n-are cum sa-i miroase. De ce? Pentru ca federatia este beneficiara unor contracte babane, mai mult sau mai putin transparente sau morale, cu holdingul din care fac parte si cele doua case de pariuri, vorbim despre Casa Pariurilor (Cupa Romaniei) si Fortuna (Echipa Nationala). Despre aceste contracte sunt multe de povestit si nu este cazul acum.

Revenind la activarile publicitare facute de catre Casa Pariurilor am aflat, pe surse, ca ONJN-ul a fost informat despre grozaviile “implementate” pe National Arena, speram sa intervina, altfel cei de la Casa Pariurilor isi vor permite sa faca reclama la jocurile de noroc chiar prin gradinite.

Asta intro tara unde se sinucid saptamanal oameni din cauza viciilor cauzate prin practicarea jocurilor de noroc, chiar ieri un om si-a pus capat zilelor dupa ce a pierdut 7.000 lei la ruleta, nu stim daca a fost un cazino de la Casa Pariurilor sau Fortuna.

Asa ca tocmai de aceea ne rezervam dreptul de a sesiza Protectia Copilului, Protectia Consumatorului, dar si pe cei de de la reteaua de socializare F.B., utilizata ca suport de expunere a ilegalitatilor comise. Asa ca daca tot se intampla lucrurile acestea in spatiul public, macar sa le cunoasca toti cei implicati.

M.S. Constantin


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *