Ce cadouri le facem tinerilor căsătoriți pentru noul capitol al vieții lor?

  master
  23/12/2020
  Comentariile sunt închise pentru Ce cadouri le facem tinerilor căsătoriți pentru noul capitol al vieții lor?

Căsătoria este una dintre cele mai frumoase amintiri din viața unui cuplu: este un jurământ pentru eternitate, pentru armonie, echilibru și respect, iar invitații oferă daruri tinerilor pentru această nouă viață împreună. În mod tradițional, tinerilor li se oferă bani la petrecerea de nuntă, dar atunci când tinerii organizează căsătoria civilă într-o zi diferită față de căsătoria religioasă, se obișnuiește ca petrecerea cununiei civile să fie restrânsă, cu persoanele cele mai apropiate din viața cuplului și, în acest caz, nu se oferă bani drept cadou. Dacă nu știți ce cadouri să oferiți tinerilor căsătoriți pentru cununie, mai jos regăsiți o listă cu cele mai dorite cadouri de către căsătoriți pentru cununia civilă.

 

Cele mai în vogă cadouri pentru tinerii proaspăt căsătoriți, oferite cu prilejul cununiei civile

 

Seturi de oale și de tigăi

Cine nu și-ar dori un set de oale și de tigăi de calitate superioară? Deoarece se presupune că din acel moment tinerii vor locui împreună, poate chiar în propria lor locuință, este bine să le întindeți o mână de ajutor prin oferirea unor obiecte de casă de maximă necesitate. Un set de oale și de tigăi profesionale este cu siguranță un dar pe care orice cuplu și l-ar dori.

 

Seturi veselă

Un set frumos și elegant de veselă este cu siguranță printre preferințele cuplurilor. Puteți să alegeți un set elegant de farfurii din porțelan, un set de tacâmuri din argint, un set de pahare de cristal ori chiar pe toate trei, deși sunt mai costisitoare.

Atenție: setul ales ar trebui să servească pentru cel puțin 8 persoane.

 

Aparate de cafea

Dacă proaspătul cuplu căsătorit este iubitor de cafea, atunci cu siguranță un espressor sau o cafetieră reprezintă soluția ideală pentru darul de cununie. Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să cheltuiți o avere pe un espressor automat eficient. Pe StudioCasa.ro veți găsi aparate de cafea profesionale la cele mai bune prețuri. Dacă aparatul de cafea nu are inclus un sistem de spumat lapte, puteți să optați separat pentru un aparat de spumat lapte. În acest fel, cuplul se poate bucura de un cappuccino sau un latte la orice oră din zi.

În cazul în care aparatul de cafea nu vine cu râșniță, aceasta se poate comanda separat. Cea mai bună cafea este cea realizată din boabe proaspăt măcinate, așa că le faceți o bucurie completă.

 

Pachete promoționale

Pachetele promoționale sunt cu siguranță o adevărată afacere. Acest concept presupune alăturarea a două sau mai multe produse din aceeași gamă pentru crearea unui pachet avantajos. La Studio Casa veți găsi trei seturi de pachete promoționale: pachet cu aragaz și hotă, pachet cu plita si cuptor incorporabil cu alimentare pe gaz sau electrica, ori pachet mic dejun. Veți găsi zeci de modele cu design diversificat și funcții moderne cu un grad înalt de tehnologizare care să se potrivească cu nevoile și gusturile tinerilor căsătoriți.

Pachetele promoționale cu aragaz și hotă sau cuptor și plită sunt oferite cu precădere de către părinți, nași sau frați / surori deoarece sunt mai costisitoare. În schimb, pachetele promoționale tip mic dejun sunt foarte accesibile și pot să fie oferite atât de către prietenii apropiați cât și de rude.

La Studio Casa aparatele electrocasnice mici sau mari sunt împărțite în trei linii stilistice: clasic, retro și modern. În cazul în care întâmpinați dificultăți în alegerea pachetului promoțional avantajos, operatorii Studio Casa vă stau la dispoziție.

 

Lenjerii de pat

Un alt cadou de nuntă preferat de către proaspeții căsătoriți este setul de lenjerii de pat.

Lenjeriile de pat nu sunt niciodată suficiente și mereu sunt binevenite. Pentru tinerii căsătoriți vă sfătuim să vă bazați mereu pe calitate înaltă atunci când alegeți seturile de lenjerii de pat. Printre cele mai calitative fibre în crearea lenjeriei de pat se numără bumbacul 100 % natural sau bumbacul egiptean.

 

Atenție: atunci când alegeți setul de lenjerii de pat 2 persoane aveți grijă la model și la paleta de culori pentru a se potrivi perfecte cu dormitorul matrimonial al cuplului.

 

Bani

Desigur, indiferent de ocazie, un dar în bani este mereu binevenit. Suma pe care o să o oferiți ține de anumite aspecte: gradul de rudenie sau de prietenie, veniturile personale, locația în care se organizează mica petrecere de cununie civilă, meniul oferit.

Atenție: atunci când oferiți bani, aceștia niciodată nu se înmânează direct în mână. Cea mai bună idee este să aveți un plic în care să puneți banii alături de felicitare și un buchet frumos de flori.


About