Ce clase de joc sunt cunoscute in jocul de Airsoft

  master
  05/05/2021
  Comentariile sunt închise pentru Ce clase de joc sunt cunoscute in jocul de Airsoft

La fel ca si celelalte jocuri de lupta, Airsoft are la baza un conflict de natura militara. Se formeaza minim 2 echipe care se lupta sa iasa castigatoare. Este un joc in care sunt folosite reguli clare astfel incat sa nu iti ranesti adversarii.

Airsoft este un joc care necesita mult antrenament si o pregatire fizica buna pentru a avea un stil de joc precis si peste nivelul celorlalti jucatori. Strategia si jocul de echipa primeaza asa ca este important sa fii un team player inainte de toate. Aici nu este vorba despre unul singur, ci despre echipa. Orice jucator scos din joc, lasa echipa mai slaba si expusa adversarilor.

airsoft

Inainte de a incepe sa practici acest joc, este bine sa aflii mai multe informatii despre ce replici de arme Airsoft se folosesc, cum se joaca, regulament si chiar clasele de joc din care poti face parte. Este important sa stii care poate fi rolul tau intr-o echipa. Sunt jucatori care tintesc foarte bine de la distanta si pot fi niste sniperi excelenti, dar pot fi si jucatori de neinvins pe circuit inchis.

Infanterist

Este o clasa de joc care se potriveste perfect jucatorilor agili. Acestia de regula fug si pot sa traga in acelasi timp. Sunt cunoscuti si sub numele de rifleman. Ca si arme de joc recomandate, sunt replicile mici si medii ce se pot manevra foarte usor. De asemenea, este nevoie de incarcatoare de rezerva cat mai multe deoarece infanteristul este cel care trage cel mai mult, pe fuga. Echipamentul folosit este unul care permite jucatorului sa alerge fara greutati extra. In jocul de Airsoft prima linie de atac este cea controlata de infanteristi.

DMR (designated marksman)

Este o clasa de joc adresata jucatorilor tintasi care folosesc arme ce permit o tragere precisa medie si mare. De regula acest tip de jucatori trag doar in momentul cand tinta se incadreaza perfect in campul de tragere. Sunt jucatorii care ii protejeaza pe cei din prima linie.

SAW (squad automatic weapon)

Jucatorii pasionati de armele cu tragere automata intra in aceasta categorie. Sunt jucatorii care au rolul de a-si tine adversarul cu capul la cutie pentru a permite infanteristilor sa avanseze spre linia inamica. Replicile de arme folosite sunt grele, cu tragere automata de mii de bile pe minut si cu o mobilitate foarte redusa.

Sniper

Bineinteles ca din jocurile cu arme nu puteau sa lipseasca jucatorii cu o precizie uimitoare. Este o categorie de jucatori foarte mica in care rabdarea si precizia fac totul. Daca unora le place sa traga cu foarte multe bile continuu, sniperii sunt cei care stau la panda si asteapta inamicul sa vina in centrul tintei. Se folosesc arme cu putere de foc mica, dar cu o precizie foarte buna. Aceste arme au munitie limitata si o reincarcare dificila, asa ca este important sa nimeresti adversarul din prima.


About