Ce cumpănă a avut Cătălin Botezatu! Mărturisiri incredibile despre operația prin care i-a fost extirpată tumoarea canceroasă

  Top Tabu
  8 months ago
  0
  80

Cătălin Botezatu s-a operat în Turcia și i s-a scos o tumoare rară din colon! Pentru asta, medicii i-au tăiat aproape jumătate din partea inferioară care compune tubul digestiv și, deși Bote a făcut pe bravul și viteazul, episoadele post-operatorii au fost de-a dreptul dramatice.

Cum însă designerul nu prea ține secrete și a fost mereu deschis cu publicul său, a mărturisit și adevărul despre intervenția chirurgicală la o clinică din Istanbul, care a durat mai bine de 6 ore. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, designerul a fost supus și unei ședințe chimioterapie hipertermică.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Hemoragie internă și halucinații!

Au fost săptămâni de coșmar, iar Cătălin Botezatu a depășit marele șoc. Bine, el a și fost obișnuit cu multe la viața lui, de la operații pe cord și până la viața după gratii și multe altele. Designerul se reface acum reface, dar nu poate să uita necazul prin care a trecut.

“Nu e uşor într-o lună, o lună şi un pic să suporţi patru operaţii. Să stai în spital aproape non-stop. Să înduri nişte dureri, care nu ştiu… Nu ştiu cum sunt alţi oameni când sunt bolnavi, când sunt operaţi, dar eu am trecut prin ceva ce nu se poate explica în cuvinte. Am slăbit foarte mult. Am slăbit 12 kg. Şi nu, nu sunt aşa cum aş vrea eu să fiu. Nu mai am aceeaşi putere, dar încet, încet a început o perioadă de recuperare.”, a spus Bote pentru Antena Stars, și a continuat:

”Am avut neşansa ca după prima operaţie care a fost un succes şi a fost totul perfect-  Am făcut o hemoragie internă din cauza unui muşchi, mă rog, pe unde ieşeau tot felul de drene. Am pierdut atunci doi litri de sânge aproape. Am fost băgat imediat pe transfuzii. M-am speriat. Nu mi-am închipuit că perioada de recuperare poate să fie aşa. Mă simt uneori deprimat, mă simt inutil, mai ales atunci când trebuie să anulez tot felul de evenimente. Vreau să fac lucruri şi nu fac. (…) Singurul lucru care mă deranjează e regimul. Am un regim alimentar mai sever, iar eu care sunt un gurmand, asta e, poftesc să mănânc orice tâmpenie, dar mă abțin că trebuie să mă abțin. În rest totul decurge ok”, a mărturisit cel mai cunoscut creator de modă din România.

 

 

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *