Ce le dăruim doamnelor de Ziua Femeii?

  Top Tabu
  22/01/2021
  Comentariile sunt închise pentru Ce le dăruim doamnelor de Ziua Femeii?

Un studiu publicat recent în presa din România arată că aproape 90% dintre români dăruiesc mărțisoare și cadouri în 1 și 8 martie, în fiecare an. Datele sondajului arată că bărbații din mediul urban ofereau în 2017 în jur de 180 lei pentru aceste cadouri; aproape un sfert dintre aceștia foloseau magazinele online pentru cumpărături în această perioadă.

Astăzi, putem presupune că sumele direcționate către aceste cadouri au crescut iar oferta tot mai diversificată, din online, a făcut ca și mai multi romani să ia cu asalt shop-urile de acest tip. Găsește acum cadouri personalizate, pentru doamne si domnisoare, la SidoraGifts.ro!

Care pare să fie comportamentul celor care investesc în astfel de daruri, în prima săptămână a lunii martie, în România? De 1 Martie, mamele primesc mărțisoare, atât de la fii cât și de la fiice. Bărbații trebuie însă sa se gandească și la iubitele ori soțiile lor, oferindu-le ceva potrivit. În jur de 88 de procente din totalul bărbaților respondenti au arătat că vor da un cadou jumătății lor.

Ce conțin pachetele dăruite doamnelor? Bijuterii, cosmetice, parfumuri, dulciuri, obiecte meșteșugărești sau articole vestimentare.

Așadar, care ar fi câteva din opțiunile de pachete gata făcute, perfecte pentru Ziua Femeii? Pe lângă dragoste, înțelegere și apreciere, doamnele și domnisoarele și-ar dori să primească …

  • Coșul Cadou Moet

Începem cu sampania regala Moet si adaugam alte cateva articole unice, pentru un coș premium, potrivit ca semn de dragoste. Sampanie, frapiera de inox, praline Hamlet Gold, lumanari Servus din Maramureș, prosop de baie Terry, totul într-o impachetare premium!

  • Setul Messy Kitchen, Happy Kitchen

Bucătăria este “acasă”, nu-i asa? Descoperă un cadou ce contine 2 seturi de cutite Rada Cutlery SUA, prosoape textile, totul într-o cutie premium.

  • Coș Cadou Motive Românești

Iubita sau soția ta petrece mult timp în bucătărie ori dorește sa serveasca mancarea cu stil? Pachetul contine un vas de cuptor din porțelan, un set de cani + zaharnita, șase ustensile din bambus, prosoape de bucătărie și platouri din piatra pentru servire premium.

  • Cutia Cadou Amazing Mum

Partenera ta de viață tocmai a devenit mama? Ofera-i o cană cu mesajul “Mum you are amazing”, ulei de corp bio (special pentru cicatrici, vergeturi, nuanțe neuniforme, anti-imbatranire), gel si crema de dus, lotiuni de maini si corp, lumanari Servus din Maramureș, sac de iuta …totul într-o cutie spatioasa, excelentă pentru reutilizare în orice parte a casei.

  • Coșul Cadou Rețete dulci

Nu ai cum să dai greș cu un cadou atât de practic și variat: vase ramekin din portelan, set de ustensile și suport din bambus, prosoape textile de bucătărie și o carte cu rețete (în special cu deserturi).

  • Pachetul de daruri “Gun and Roses”

Fă-o sa se simtă ca o prințesă, în fiecare zi, cu un gel de dus, sare de baie pentru nopțile încă reci și decoruri.

Adaugă repede un mesaj de dragoste și nu trebuie sa te mai ingrijorezi de nimic!


About