Ce spun colegii despre Dan Condrea

  Raluca Pascu
  4 years ago
  0
  2,298

colegii

Colegii, despre Dan Condrea: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat duminica, in urma unui accident rutier deosebit de grav. Barbatul a fost gasit desfigurat, intr-o masina marca Opel Astra, pe care nu o folosea de obicei. Omul de afaceri ar fi intrat cu peste 150 km/h intr-un copac de pe marginea drumului.

Fosta sotie spunea despre Condrea ca era extrem de violent, de altfel, divortul lor a survenit in urma unor excese de fuerie ale barbatului. Actuala nevasta, insa, Uliana, din Republica Moldova, sustine ca patronul Hexi Pharma nu mai dormea noptea si era foarte agitat in urma izbucnirii scandalului cu dezinfectantii.

Pe de alta parte, si angajatii sustin aceeasi varianta a nelinistei si a frustrarilor acumulate in urma mediatizarii excesive a cazului. Practic, toata tara il gasea vinovat pe Dan Condrea pentru moartea a zeci de mii de oameni care si-au pierdut viata in spitalele din Romania in urma infectiilor.

colegii

“De fiecare dată a reacţionat foarte violent la fiecare ştire în care a fost făcut criminal. Asta era singurul moment în care reacţiona extrem de violent. A spus de mai multe ori că produsele erau eficiente şi atunci, indiferent ce ar fi făcut, nu poate fi considerat un criminal. Eu cred ca asta l-a afectat cel mai mult!”, spune Loredana Albu, purtătorul de cuvânt al Hexi Pfarma.

Angajatii lui Condrea inca ii mai plang disparitia si sustin ca sunt socati de cele intamplate. “Dan a fost colegul nostru, nu șeful nostru. Nimeni nu știe cum veneam din plăcere la muncă, căci eram o echipa unită, iar Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problemă. Într-adevăr, nu era cea mai deschisă persoană și nu îi plăcea vorba multă și fără rost, dar era un om. Suntem încă în șoc și nu ne putem reveni”, se arata intr-un comunicat remis ieri.

Dan Condrea va fi înhumat în capela familiei din cimitirul Sfânta Vineri, acolo unde sunt îngropaţi bunicii şi părinţii lui.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *