Cea mai populară loterie din România – cum se pariază

  Top Tabu
  25/03/2021
  Comentariile sunt închise pentru Cea mai populară loterie din România – cum se pariază

Loteriile, și online și offline, sunt foarte apreciate de către jucătorii români. Există o mulțime de opțiuni dacă vrei să joci loto online, da una dintre ele este de departe cea mai jucată și iubită loterie online din România.

Este vorba despre Loto Polonia 20/80, o loterie poloneză foarte ușor de jucat unde se extrag 20 de numere din 80 (1 – 80). Dacă vrei să vezi exact cum se joacă, la ce numere, la ce jackpoturi și la ce cote să te aștepți, intră pe Slots Calendar unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

Cum se joacă Loto Polonia 20/80?

Loto Polonia este o loterie care se joacă de două ori pe zi, de la ora 15.00 și de la ora 22.40. Prima extragere se numește Loto Polonia Multi 1, iar cea de-a doua se numește Loto Polonia Multi 2. Singura diferență între cele două este că au loc la ore diferite, dar în rest sunt identice.

Dacă nu ai jucat niciodată online până acum și ai pariat doar la Loteria Națională la agenții stradale, ar trebui să știi că loteriile online funcționează diferit de cele offline. Online nu poți câștiga jackpotul cel mare deoarece loto online funcționează mai mult ca pariurile sportive. Ai cote, la fel ca la pariuri sportive, și poți câștiga doar cota aferentă numerelor care îți ies înmulțită cu pariul făcut de tine.

Având în vedere că poți să pariezi cât de mult sau cât de puțin vrei (minim 1 RON), suma câștigată poate fi colosală.

Fiecare casă de pariuri vine cu propriile reguli, dar de regulă, poți adăuga maxim 15 sau 16 numere pe un singur bilet. Loto Polonia e un joc de loto 20/80, deci cum nu poți avea 20 de numere, va trebui să încerci să îți îmbunătățești șansele de a câștiga folosind diverse sisteme de pariere.

Poți să pariezi pe un număr, pe variante simple (2/2, 3/3, 4/4), pe sisteme complexe. Practic, poți să pariezi oricum îți dă prin cap sau cum crezi că e mai bine, doar să ai maxim 15/16 numere, în combinații de maxim 8.

Cele mai simple strategii Loto Polonia 20/80

Cum loteriile online sunt totuși jocuri de noroc, nimeni și nimic nu îți poate garanta un câștig 100% sigur deoarece totul este hazard. Chiar și așa, poți să încerci diverse strategii, încercând să îți crești puțin șansele de a câștiga. Pe https://slotscalendar.ro, de exemplu, vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți creea propriile strategii.

Dacă vrei să începi cu o strategie clasică, simplă, poți încerca strategia Martingale. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute și poate fi folosită pe pariuri de loterie cu cotă de 2.00, dar și pe pariuri sportive sau jocuri e noroc.

Strategia constă în a paria dublu de fiecare dată când pierzi un pariu. Ideea e că și dacă pierzi câteva pariuri, dacă suma pariată e destul de mare atunci când câștigi vei ieși în profit, acoperind și pariurile pierdute.

Și strategia Fibonacci este des folosită, dar acesta de obicei este folosit pe cote de minim 3.00. Când vrei să pariezi folosind metoda Fibonacci, va trebui când pierzi să crești mizele astfel încât următorul pariul să fie suma ultimelor două pariuri. Sistemul acest este creat pe ideea șirului lui Fibonacci – 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc.

Poți, de asemenea, să fii mereu la statistici și să vezi ce numere sunt fierbinți și care sunt reci, să nu pariezi pe numere care nu au mai ieșit de mult timp, dar nici pe cele care au ieșit deja de trei ori la rând. Poți face cum crezi tu că e mai bine, poți alege ce strategie vrei tu.


About