Breaking News

Cel mai bogat român nu s-a însurat niciodată! Ştiţi care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac?

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  320

Mare, petrecere mare aseară la Madrid, cu femei frumoase, ţinute luxoase şi nume de prim-plan ale sportului mondial. Aniversatul a fost nimeni altul decât Ion Ţiriac, care a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani.

Magnatul a avut alături toţi copiii şi nepoţii, dar şi pe cei mai dragi prieteni care, desigur, au putut fi prezenţi la Madrid, acolo unde se defăşoară zilele acestea openul de tenis al milionarului român.

Cea mai surprinzătoare prezenţă la fastuoasa aniversare a fost cea a femeii cu care mustăciosul Ţiriac are doi copii şi despre care s-a spus că a fost marea lui dragoste. Fosta jurnalistă egipteancă Sophie Ayad.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Sophie Ayad şi Ţiriac, iubire şi după despărţire

Dacă despre cel mai bogat român se ştie că nu s-a însurat niciodată şi că a schimbat femeile la fel ca maşinile, ei bine, ce nu se spune este că inclusiv el, Ţiriac, a avut slăbiciunile lui.

Iar Sophie a fost cu siguranţă cea mai mare slăbiciune a milionarului despre care s-a spus că nu a ratat nicio frumuseţe din România, la momentul oportun.

Dar cu frumoasa egipteancă nu doar că a bifat o relaţie de lungă durată, dar a şi făcut doi copii: Ioana, care e deja majoră, şi Mihai, care studiază la un colegiu din America.

De altfel, chiar şi după ce s-a rupt povestea lor şi au luat-o pe drumuri separate, Ţiriac, care nu e chiar generozitatea întruchipată, ar fi avut grijă ca mamei copiilor lui cei mici să nu îi lipsească nimic. Aşa că Sophie locuieşte la Monaco sau la Miami şi din când în când participă la proiectele tatălui celor doi copii. Aşa cum a fost cu complexul de locuinţe de lux inaugurat în urmă cu câţiva ani, Sophie ocupându-se de partea de entertainment a locaţiei.

Ion Ţiriac conduce topul celor mai bogaţi români cu o avere estimată la 1,2 miliarde de euro. Este şi singurul român inclus de revista Forbes între miliardarii lumii: ocupă locul 1818 la nivel internaţional!

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *