Cel mai eficient tratament pentru paduchii la copii

  Top Tabu
  22/12/2020
  Comentariile sunt închise pentru Cel mai eficient tratament pentru paduchii la copii

A avea păduchi de cap este destul de frecvent, mai ales în rândul copiilor dar nu numai. Cu toate acestea, există multe concepții greșite despre păduchi care pot duce la stres inutil.

A şti cum să scăpați de păduchi este important. Există multe ipoteze confuze care pot să nu fie fiabile pentru prevenirea şi tratarea păduchilor. Este posibil ca informațiile să nu fie de încredere, ceea ce poate duce la infestare și la concepții greșite. Este important să cunoașteți câteva fapte de bază despre păduchii de cap pentru a reacționa fără panică și a urma tratament păduchi copii eficient. Câteva mituri comune care trebuie avute în vedere sunt:

Păduchii de cap sunt extrem de contagioși

Imaginați-vă că primiți o scrisoare de la școală pentru a vă face conștienți de faptul că cineva din clasa copilului dvs. are păduchi de cap. S-ar putea să vă gândiți că este doar o chestiune de timp până copilul dvs să aibă şi el păduchi. Din fericire, păduchii nu se iau aşa de uşor. Deoarece păduchii au nevoie de contact strâns cap-la-cap pentru a se răspândi, transmisia poate fi prevenită prin măsuri de precauție, cum ar fi nefolosirea obiectelor personale și evitarea contactului apropiat. De asemenea, există tratament păduchi copii care vă poate ajuta în orice situaţie.

Copiii cu păduchi ar trebui să fie ținuți în afara școlii

Multe școli obișnuiau să aibă politici care impuneau unui copil să nu vină la şcoală dacă are păduchi. Aceste politici au fost eradicate din cauza lipsei de dovezi privind transmiterea în școli și daunele aduse sănătății mintale prin rușine și stigmatizare. Prin urmare, izolarea unui copil care are păduchi de cap sau păstrarea acestuia în afara școlii nu este necesară. Un tratament păduchi copii eficient este capabil să omoare păduchii de cap și lindinii doar după o singură aplicare.

Păduchii de cap preferă părul murdar

Păduchii de cap preferă părul murdar sau părul curat? În mod realist, păduchii au o singură preferință și anume părul, indiferent că este curat sau murar, lung sau scurt. Deși există dovezi că păduchii de cap sunt mai frecvenți la copiii cu părul lung, acest lucru nu are nicio legătură cu preferința păduchilor de cap, dar transmiterea poate fi mai ușoară la părul lung.

Păduchii de cap transmit boli

Din fericire, nu există dovezi care să sugereze că păduchii de cap transmit boli infecțioase, spre deosebire de alți paraziți cum ar fi căpușele, puricii și țânțarii.

Tratamentele nu funcționează – păduchii sunt rezistenți

Şampoanele mai noi fără insecticide conțin ingrediente active naturale, non-toxice. Alegând tratament păduchi copii, aparatul respirator al paraziţilor va fi inundat cu apă iar păduchii şi lindinii vor dispărea. Datorită acestui mod fizic de acțiune, este puțin probabil să se dezvolte rezistență.

Loțiunile sunt cele mai ușoare și mai eficiente tratamente pentru păduchi

Tratamentele nu mai sunt limitate la loțiuni insecticide sau spray-uri mai vechi care trebuiau să fie în contact cu păduchii de cap câteva ore pentru a fi eficiente. Acum, un tratament păduchi copii este mult mai indicat pentru a se potrivi nevoilor familiei.


About