Cele mai triste știri vesele de săptămâna trecută (16-22 februarie)

  Oana S.
  5 years ago
  0
  1,310

Alex Velea a postat pe Facebook o poză în care doarme alături de fiul său și de un buldog. De la Alex Velea ne-am fi așteptat, totuși, să doarmă în același pat cu copilul și calul.

Fiica lui Adrian Copilul Minune s-a apucat de muzică și și-a lansat un prim videoclip. Adevărata știre este aceea că Copilul Minune are un copil. Rămâne să aflăm că bunica lui Arșinel și-a făcut blog.

Noua iubită a politicianului Cristian Boureanu (42 de ani) are 18 ani și este elevă de liceu. Ce ne îngrijorează nu e neapărat faptul că cei doi sunt suflete pereche, cât mai mult ăla că ar putea fi creiere pereche.

Alina Plugaru a pozat goală într-un avion. Am fi vrut să fim în locul acelui pilot. Nu neapărat că am fi curioși s-o vedem dezbrăcată pe Alina Plugaru, dar în caz că se întâmpla ceva avionului, am avea ce să luăm în spate și să sărim în siguranță.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a slăbit 20 de kilograme. Probabil fix 20 kg avea dulapul din care a ieșit acum ceva ani.

Aurelian Temișan vrea să reprezinte România la Eurovision. Ceea ce ar fi OK pentru noi, doar că nu știm dacă se mai pot face înscrieri la Eurovision 1991.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *