Cine face furori in salile de fitness si concurenta lui Dorian Popa?

  1 year ago
  0
  1,047

Marius Mustatea, caci despre el este vorba, este unul dintre cei mai apreciati si ravniti  tineri instructori de fitness si lifestyle in 2019.

Ii place sa se pregateasca la un nivel intens pentru a reusi sa isi depaseasca forma mereu dar si sa fie extrem de bine definit cand vine vorba de imagine sa.

Este un tip sociabil si are prieteni noi oriunde se afla prin atitudinea si carisma sa.

In timpul liber iubeste saloanele de masaj si relaxare dar nu neglijeaza solarul pentru mentinerea unui bronz in toate perioadele anului. Prin tot ce face cauta sa devina cel mai bun si ca imaginea sa sa poata fi egala sau chiar mai buna decat cea a cunoscutului influencer Dorian Popa.

Ce nu stiati despre acest  Marius Mustatea?

Este plin de energie in orice interval orar, ca este zi sau noapte..ca apare peste tot, facebook, instagram si pe acele story-uri publicate de domnisoarele dragute ce lucreaza cu acesta, dar si in reclame si diverse reviste prin agentiile cu care colaboreaza. In comparatie cu Dorian Popa, acesta are un public larg format din cele mai dragute reprezentante ale sexului frumos.

Nu exista un loc in sala unde acesta isi desfasoara activitatea si sa nu fie inconjurat de femei superbe care invata sa isi construiasca un stil de viata sanatos si cum sa isi mentina un corp de invidiat pe tot parcursul anului.
Dorian si Marius se cunosc si sunt si prieteni, doi barbati maturi si inteligenti care nu isi doresc altceva decat sa munceasca in fiecare zi mai mult pentru succesul lor. Amandoi sunt un exemplu in 2019 de urmat de toti cei tineri!

Il puteti contacta pe Marius pe pagina oficiala de Facebook – https://www.facebook.com/mustateateam/


About  

Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *