Degringoladă în emisiunile Mireasa și Mireasa-Capriciile Iubirii

  Top Tabu
  16/06/2022
  Comentariile sunt închise pentru Degringoladă în emisiunile Mireasa și Mireasa-Capriciile Iubirii

Seara trecută, la Mireasa-Capriciile Iubirii, pe Antena Stars, Aron, „nepotul” acestei pagini, a avut, din păcate, o intervenție telefonică, informează pagina de Instagram Viperele Vesele.
Am asistat la un show penibil, un show care ar fi fost de râs, dacă nu ar fi fost chiar de plâns, un show orchestrat de echipa de producție, un show în care „soarele” nostru, domnul Ștefan, a fost dirijor, Elena și Luiza fiind viorile 1 și 2.
Din informațiile noastre, mereu exacte, „soarele” nostru, cel care conduce o echipă de producție, nu doar dezbinată, ci plină de vulnerabilități, a tunat și a fulgerat în redactie.
Nu vă faceți griji, nu cifrele de audiență îl deranjează, nici faptul că emisiunea lui Măruță de pe ProTV îl umilește și îi umilește zilnic echipa de producție Mireasa, de vreo 2 săptămâni încoace..nici vorbă!
Lui Aron nu i s-a permis să vorbească în intervenția telefonică pe care producătorii au solicitat-o, pe motiv de apropiere a lui de această pagină de instagram.
Doamna Cristea, dirijată de Elena din cască, încerca, într-un mod patetic și disperat, să salveze dosurile producătorilor, și avea, chipurile, așteptari de la Aron să adreseze cuvinte bunicii; nici ea nu știa ce cuvinte și pe ce temă…dar avea „așteptări”, evident, doar după ce legătura telefonică cu Aron se închisese. Și aceasta în condițiile în care producătorii au cerut intervenția lui Aron, s-a știut pe ce subiect intervine Aron și, mai mult decât atât, știau ce urmează a spune Aron în legătură cu Dana și Leo, în legătură cu această minunată familie pe care publicul o respinge visceral, dar staff-ul emisiunii o baga cu forța pe gâtul telespectatorilor.
Ne asumăm greșeala și ne cerem scuze, nu trebuia să permitem ca un „nepot” al acestei pagini să intervină într-o emisiune incapabilă, în ultima vreme, de a depăși o audiență de 1 raiting/4 share.
Veți rămâne surprinși, dar producătorii emisiunii sunt chiar mândri de aceste cifre, atât de mândri încât nu putem să nu ne întrebăm: domnule Marcel R., ați reușit să îl împachetați/cumpărați și pe „soarele” acestei pagini, pe „soarele” nostru, domnul Ștefan?!
Doamne ajută, să fie într-un ceas bun, să vă bucurați de el, să vă servească și să vă fie la fel de util, aidoma nouă!

Foto – Instagram @mireasa_oficial


About