CONCURS: Pentru zambetul tau frumos!

  Raluca Pascu
  18/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru CONCURS: Pentru zambetul tau frumos!

concursCONCURS: Un stomatolog bun nu este doar un medic dedicat, ci și un artist desăvârșit! Acesta este motto-ul dupa care se ghideaza in meseria sa doctorul Mircea Teodor Merchea. Iar pentru ca Top Tabu va obisnuit deja cu servicii de elita, nu se putea ca de aceasta data sa ne lasam mai prejos!

Asadar, participa si tu la concursul nostru si poti castiga un VOUCHER in valoare de 400 de lei pe care il poti folosi cum vrei! Dr. Mircea Teodor Merchea, medic stomatolog si Specialist Implantologie, impreuna cu echipa sa te asteapta!

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa:

  1. LIKE paginii Top Tabu

  2. SHARE acestei postari

  3. Lasa-ne un comentariu in care sa taguiesti 3 prieteni!

Pentru a intra in tragerea la sorti, este foarte important sa urmati toti pasii de mai sus. Respectarea lor va fi verificata inainte de a fi validati pentru extragere!

Anuntarea castigatorului va avea loc luni, 23 mai, dupa ora 20.00! Va dorim succes tuturor!


DESPRE DOCTORUL MIRCEA TEODOR MERCHEA:

În anul 2013 am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF “Carol Davila” București. Am urmat apoi numeroase stagii de perfecționare, cum ar fi: Implantologie, Microscopie endodontică și Protetică dentară. Am realizat că singurul mod în care poți excela într-o meserie curantă este să fii printre cei mai pregătiți din domeniu. concurs

Din dorința de a oferi pacienților mei un tratament complet, am urmat apoi cursul de Estetica facială – PRP, PRF, acid hialuronic. Este vorba despre cea mai modernă metodă de rejuvenare facială, cunoscută și sub numele de Terapia  Dracula” sau tratamentul cu plasmă proprie îmbogăţită cu trombocite.

După absolvirea studiilor, am deschis cabinetul White Esthetics, al cărui prag l-au călcat până acum sute de pacienți mulțumiți, pe care sper să-i revăd de fiecare dată când vor avea nevoie de un stomatolog bun.

Cu această ocazie, le mulțumesc pentru încrederea acordată, atât lor, cât și echipei White Esthetics, dar mai ales vouă, celor care citiți aceste rânduri.


About