Costumul de baie. Detalii care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita

  Top Tabu
  04/10/2022
  Comentariile sunt închise pentru Costumul de baie. Detalii care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita

Crearea de costume de baie perfecte incepe cu amestecarea si potrivirea pieselor preferate. Multe femei nu sunt dimensionate la fel in partea de sus si in partea de jos. Incepeti prin asigurarea ca gasiti dimensiunea potrivita pentru tipul corpului. Apoi alegeti cantitatea de acoperire si suport pe care le doriti. Iata cateva detalii utile care te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

Gasiti stilul potrivit

Cheia pentru gasirea unui costum de baie perfect este sa alegeti croiala potrivita pentru dvs. Fiecare corp in parte este diferit si asta inseamna ca fiecare tip de costum de baie se potriveste unui anumit tip de corp. Cele mai atractive si variate costume de baie le gasesti pe https://abcfashion.ro/. Indiferent ca preferi costumele de baie dintr-o bucata sau din doua piese, pe acest site ai articole pentru toate gusturile si preferintele.

Cunoasteti forma corpului

Trupul fiecaruia este diferit. Pentru a gasi costumul perfect de baie, este important sa cunoasteti tipul corpului. Stilurile de costume de baie si dimensiuni variaza in functie de solduri, talie si bust. Masurati fiecare parte a corpului pentru a va determina forma.

Dreptunghi: umeri si solduri echilibrate, definitie mica sau fara talie.

Forma de clepsidra: umeri si solduri echilibrate, talie bine definita.

Forma triunghiului: umeri mai ingusti sau bustul mai mic, solduri mai pline.

Triunghiul inversat: umeri mai largi sau bustul mai mare, solduri mai inguste.

Forma diamantului: umeri si solduri echilibrate, mai largi la talie.

Masurati dimensiunea dvs.

Gasirea dimensiunii potrivite este esentiala pentru alegerea unui costum de baie care este atat elegant, cat si confortabil. Un costum de baie care este prea strans sau prea larg va poate incomoda si va poate face sa arati destul de neplacut. Iata un ghid simplu despre modul de masurare a dimensiunii. Asigurati-va ca luati masuratorile corecte pentru ca mai apoi sa puteti alege un costum de baie perfect pentru dvs., indiferent daca alegeti un costum dintr-o bucata sau din doua piese.

Nu cumparati niciodata un costum de baie fara sa luati in considerare dimensiunile dvs. Acest lucru este cu atat mai important atunci cand cumparati costume de baie online. In general, magazinele virtuale dispun de tabele de marimi, tabele care va vor fi de un real folos. Daca simti nevoie sa afli si alte sfaturi utile despre cum sa cumperi un costum de baie, atunci nu ezita si intra si pe https://www.antena3.ro. Aici vei gasi o multime de alte sfaturi utile despre cum sa cumperi costumul de baie perfect pentru silueta ta.

Alegeti culoarea si tesatura potrivita

Diferitele optiuni de culoare si tesatura va pot ajuta sa aratati si sa va simtiti cel mai bine. Exista atat de multe culori si modele disponibile incat va va fi foarte simplu sa faceti o alegere pe placul dvs. Tonurile de piele palide sunt completate cu culori inchise. Tonurile de piele mai intunecate pot beneficia de culori luminoase. Culoarea trebuie intotdeauna aleasa in functie de tonul pielii dvs. De asemenea, luati in considerare si imprimeurile pentru ca acestea sunt foarte atractive si frumoase.


About