Cozi de şapte kilometri de tiruri care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, pe DN 5

  Top Tabu
  27/11/2019
  Comentariile sunt închise pentru Cozi de şapte kilometri de tiruri care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, pe DN 5

Tirurile care aşteaptă la ieşire din România prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ şapte kilometri pe prima bandă a DN 5 Bucureşti-Giurgiu, timpul de aşteptare pentru camioane atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară fiind de 40 de minute.

Potrivit dispeceratului ITPF Giurgiu, sistemul informatic de evidenţă şi control din partea bulgară „s-a blocat miercuri după-amiază timp de aproximativ două ore”, motiv pentru care s-au format cozi la graniţă.

Traficul la frontieră prin PTF Giurgiu-Ruse se desfăşoară pe trei artere de circulaţie, timpul de aşteptare atât pe sensul de ieşire din România, cât şi pe cel de intrare fiind de 40 de minute pentru tiruri şi 20 de minute pentru autoturisme, conform site-ului Poliţiei de Frontieră.

Citește și: VIDEO Melania Trump a ajuns să fie HUIDUITĂ în oraşul insultat de soţul său

Tirurile pot fi văzute în staţionare pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu, până aproape de localitatea Daia. Şoferii de tiruri claxonează nervoşi.

Traficul la intrarea în municipiul Giurgiu pe porţiunea de drum care face legătura între DN 5 şi Punctul de Frontieră este dirijat de Poliţia Rutieră.

Aceasta este a doua oară în ultimele două săptămâni când sistemul informatic de evidenţă şi control al părţii bulgare suferă o defecţiune tehnică.

Sursa


About