Crimă într-un magazin de lux din centrul Bucureștiului

  ioana
  28/04/2016
  Comentariile sunt închise pentru Crimă într-un magazin de lux din centrul Bucureștiului

crimă

Crimă oribilă chiar în centrul Bucureștiului: vânzătoarea unui magazin de lux de pe Calea Victoriei a fost înjunghiată în această dimineață. În ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita, victima a decedat în urmă cu puțin timp din cauza rănilor din zona toracelui și a abdomenului.

Din nefericire agresorul a scăpat. Din declarațiile martorilor se pare că bărbatul este fostul iubit al victimei. Acesta o urmărea și o hărțuia pe femeie de mai multe luni de zile. Deși victima a depus plângere împotriva sa, autoritățile nu au luat nici un fel de măsuri.

Aceste informații au fost oferite chiar de către Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu și proprietara magazinului, care a intrat de curând în atenția presei după ce a depus mai multe denunțuri la DNA împotriva unor persoane influente.

Ancheta polițiștilor este în plină desfășurare, însă până la acest moment se pare că suspectul principal este fostul iubit al victimei. Femeia în vârstă de 36 de ani ar fi fost înjunghiată la toaletă, în timp ce încerca să fugă de agresor. Bărbatul mai venise la locul de muncă al victimei în încercarea de a se împăca cu aceasta. Totodată se pare că suspectul îi trimitea mesaje de amenințare femeii. Victima este mama unui copil de șase ani.


About