Cristian Bușoi, pus în fața unei situații dificile – Europarlamentarului i-a fost refuzată vizita unui spital din Baia Mare

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  128

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, membru în Comisia de sănătate a Parlamentului European, a precizat, vineri, într-o conferinţă de presă, că i-a fost refuzată o vizită la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din municipiul Baia Mare, deşi a solicitat sprijinul autorităţilor locale. 

“A fost o discuţie şi o intenţie de a merge în mod oficial, pentru că sunt membru al Comisiei de sănătate, să vizităm oficial, să discutăm, să vedem cum pot fi îmbunătăţite lucrurile la unul dintre spitale. Am înţeles că au fost nişte sensibilităţi şi că nu a fost aşa o mare deschidere, nu în spital, ci la nivelul conducerii superioare, ca să folosesc un termen propriu celor care conduc, din păcate, acum, judeţul”, a declarat Cristian Buşoi, conform agerpres.ro.

Klaus Iohannis a EXPLODAT după discuția cu deținuții politici trimiși de PSD: Încercarea PSD este jalnică VIDEO

Acesta a mai precizat că, fiind membru al Comisiei de sănătate a Parlamentului European, are dreptul să viziteze orice spital din ţară. 

“Deşi, în calitatea mea de membru al Comisiei de sănătate a Parlamentului European, fost preşedinte al Casei de Sănătate, aş fi putut şi aş avea dreptul să merg şi să cer în orice spital întâlniri şi discuţii (…), n-am vrut să creăm un scandal sau o discuţie foarte aprinsă pe această temă, am decis să nu insistăm cu vizita oficială”, a spus Cristian Buşoi. 

Ulterior, după conferinţa de presă, lui Cristian Buşoi i-a fost permis accesul în unitatea medicală şi a discutat cu administratorii spitalului şi cu corpul medical. 

Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din municipiul Baia Mare se află în administrarea Consiliului Judeţean Maramureş.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *