Cristina Ţopescu, iubită cu patimă de Ştefan Bănică în tinereţe! Cântăreţul, mesaj emoţionant după moartea celebrei prezentatoare

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  156

Cristina Ţopescu, iubită cu patimă de Ştefan Bănică în tinereţe! Cântăreţul, mesaj emoţionant după moartea celebrei prezentatoare

Au avut o relaţie tumultoasă, şi chiar dacă s-au despărţit, şi-au păstrat unul altuia „un loc în suflet”. De altfel, aşa se şi încheie mesajul pe care Ştefan Bănică l-a postat după moartea Cristinei Ţopescu, femeia cu care şi-a împărţit viaţa mai bine de cinci ani.

Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare, şi un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu!”, a scris artistul despre care apropiaţi ai vedetei tv spuneau mereu că a fost marea dragoste a Cristinei.

Citeşte şi: Declarație ȘOC! Stela Popescu: ”Am avut trei vise care parcă m-au anunţat…”

Gelozii şi ameninţări, regrete şi împăcări

Cristina Ţopescu, una dintre cele mai iubite prezentatoare de după Revoluţie şi fiică a unui titan al presei, Cristian Țopescu, spunea despre cântăreţ că a fost bărbatul care a iubit-o cel mai mult.

„Ţin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înţeles. Eram foarte tineri atunci”, mărturisea Cristina, care mai povestea: „M-am simţit foarte iubită de el. Cred ca nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puţin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special!”.

Şi totuşi uneori, pasiunea „Juniorului” era atât de mare încât nu își putea controla emoțiile. Făcea crize de gelozie, iar dragostea lor a fost una cu năbădăi.

Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, recunoştea celebra prezentatoare tv.

În 1993, s-a vorbit despre o altercaţie la mare între Ştefan şi Cristina Ţopescu, partenera artistului de atunci. Cei doi au negat, dar, în privat, ulterior, Cristina a recunoscut. Există şi mărturii ale altercaţiei, dezvăluia Cristi Brancu, la Antena Stars, la un moment dat.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă duminică seară, după ce o vecină a alertat poliţia pentru că vedeta nu mai dăduse niciun semn de viaţă de trei săptămâni. Descoperirea macabră a relevat şi faptul că în casa Cristinei erau morţi şi trei dintre câinii ei. Nu se cunoaşte deocamdată cauza morţii, dar se pare că fosta prezentatoare era în depresie şi ar fi luat un somnifer puternic, ar fi greşit doza şi ar fi murit de Anul Nou.

 

 

 

 

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *