Cum o convingi pe iubita ta să te ierte după o ceartă de cuplu?

  Top Tabu
  17/12/2021
  Comentariile sunt închise pentru Cum o convingi pe iubita ta să te ierte după o ceartă de cuplu?

Certurile într-un cuplu sunt absolut normale. Partenerii au personalități, concepții și păreri diferite. Fiecare vine cu propriile argumente într-o discuție, iar contrazicerile pot duce la certuri destul de serioase. Acesta nu este un lucru rău neapărat, dimpotrivă vă poate consolida relația. Însă ce se întâmplă după această ceartă? Fata așteaptă ca iubitul să-și ceară scuze iar el nu știe în ce fel să abordeze situația astfel încât să nu dea greș. Ei bine, e important să faci acest pas, deoarece de aceasta ar putea depinde viitorul relației voastre. 

Iată, așadar ce trebuie să iei în considerare dacă vrei să o împaci pe iubita/ partenera ta și să reveniți la relația de dinainte

 

  1. Vorbește cu ea despre motivul care a cauzat cearta 

 

După ce cearta s-a încheiat, ea este furioasă, supărată și poate dezamăgită. În acele momente dacă vrei să aduci pacea, nu continua pe același ton, dimpotrivă abordează situația cu calm și discutați despre cauzele acestei contraziceri. Uită despre ce ați discutat în timpul discuției deoarece v-ar putea întoarce de unde ați plecat. Spune-i părerea ta apoi ascultă perspectiva ei. Ulterior puteți identifica o soluție.

 

       2.  Oferă-i un cadou

 

După o ceartă, o poți înveseli cu un cadou. Oferă-i lucrul pe care și l-a dorit mereu sau un buchet de flori alături de o ciocolată. Cu cele din urmă cu siguranță nu vei da greș. Poți să vezi aici oferta florăriei Californiaflowers care dispune de o gamă impresionantă de buchete de flori, din care le poți alege pe cele potrivite, prin care îți vei demonstra iubirea. Partenera ta va aprecia intenția și va observa că îți dorești cu adevărat să fii acolo, lângă ea. Acest lucru o va face să uite de ceartă și să te îmbrățișeze. 

 

         3.  Cere-ți iertare

 

Nu ar trebui să-ți fie greu să-ți ceri scuze, mai ales dacă o faci pentru și din iubire. Dacă ai reacționat într-un mod total nepotrivit în timpul cerții, demonstrează-i că-ți pare rău în cel mai sincer mod posibil. Poți să o faci într-un mod special, cu un mesaj sau o declarație de dragoste, trebuie doar să-ți expui sentimentele. Cu siguranță, iubita ta nu va putea să treacă cu vederea părerile tale de rău. 

 

          4.  Arată-i că iubirea este mai importantă decât cearta

 

Poate ați avut o ceartă destul de urâtă cu țipete sau plânsete, dar după ce totul se încheie, ați reușit să vă calmați și să priviți amandoi situația în mod obiectiv, o împăcare poate veni de la sine. Doar apropie-te de ea și îmbrățișeaz-o, fără a spune vreun cuvânt. Atunci cel mai probabil va accepta îmbrățișarea și veți crea un moment romantic, în care iubirea reciprocă va fi mai mult decât evidentă. 

 

În concluzie, dacă îți dorești ca iubita ta să te ierte în urma unor certuri, trebuie doar să faci ceva în privința asta, orice te-ar ajuta să-ți demonstrezi iubirea dar și regretele față de ea. Atunci sunt șanse mari ca ea să te ierte și să vă continuați relația în cel mai fericit mod. Important este să nu lași timpul să treacă fără a lua inițiativă, deoarece e posibil să transmiți dezinteres, iar relația să se destrame, fără să-ți dorești asta. 

 

Sursa foto: pexels.com


About