Cum poţi şterge mesajele trimise din greşeală înainte de a fi citite

  ioana
  03/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Cum poţi şterge mesajele trimise din greşeală înainte de a fi citite

blogdilifestyle_78805a221a988e79ef3f42d7c5bfd418101-860x450_c

În cazul în care aţi regretat vreodată că aţi trimis un mesaj, este bine să ştiţi că acum există o soluţie pentru a șterge mesajele nepotrivite, înainte ca acestea să fie citite.

Noua aplicaţie Privates le vine în ajutor utilizatorilor care din diferite motive au trimis un mesaj sau o fotografie nepotrivită, dar și în ajutorul celor care pur și simplu își doresc să aibă conversații cu adevărat private.

Aplicația este un sistem de mesagerie care are obiectivul de a proteja intimitatea celor care îl folosesc. Spre deosebire de toate celelalte servicii populare de mesagerie, precum WhatsApp sau Snapchat, Privates include o tehnologie care nu permite utilizatorilor să facă screenshot-uri. În plus, persoana care a trimis mesajul îl poate șterge dacă textul nu a fost deja citit de către destinatar.

Aplicaţia poate fi folosită atâta timp cât destinatarul nu a deschis mesajul. Cu toate că în acest moment este disponibilă doar în Apple Store, versiuni pentru Windows şi Android urmează să fie lansate.

Utilizatorii pot alege între trei niveluri de securitate- Mild, Wild şi Insane, prin care mesajul este şters după trei, 12 sau 24 de ore, cu condiţia ca acesta să nu fie văzut între timp, scrie metro.co.uk.

Această aplicație este perfectă nu numai pentru cei ce vor să-și protejeze intimitatea, ci și în cazul conversațiilor avocat – client sau chiar și medic – pacient.

 


About