Cum să alegi perechea perfectă de chiloți pentru femei

  master
  27/01/2022
  Comentariile sunt închise pentru Cum să alegi perechea perfectă de chiloți pentru femei

https://images.unsplash.com/photo-1568441556126-f36ae0900180?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=868&q=80

Articolele intime fac parte din categoria pieselor vestimentare de bază și, în mod ideal, ar trebui să ne ofere confortul și susținerea necesară, fără a ne periclita sănătatea. Din păcate, foarte multe femei nu acordă atenția necesară atunci când își aleg chiloții, adesea designul fiind mai important decât funcționalitatea și confortul. Pe de altă parte, există o categorie foarte amplă de chiloți pentru femei, cu tot felul de croieli și fabricați dintr-o varietate de materiale, îndeplinind totodată scopuri diferite. Prin urmare, poate fi dificil să alegem cei mai potriviți chiloți, care să corespundă nevoilor individuale.

Iată care sunt cele mai populare tipuri de chiloți pentru femei:

Boxeri

Sunt varianta feminină a boxerilor pentru bărbați. Au o croială dreptunghiulară și oferă o acoperire completă, fiind adesea comparați cu pantalonii scurți. Spre deosebire de pantalonii scurți și de o pereche de chiloți obișnuiți, boxerii merg puțin sub șold. Se poartă foarte bine la fuste, pantaloni și la orice alt articol vestimentar, fiind considerat un element esențial de zi cu zi datorită confortului pe care îl oferă. Dacă veți alege boxeri fără cusături, îi veți putea purta și pe sub fuste și rochii formale.

Tanga

Reprezintă cel mai neconvențional tip de chiloți dacă ne axăm doar pe funcția practică a acestui articol de bază. Cu toate că nu este foarte practic, reprezintă unul dintre cele mai căutate tipuri de chiloți damă, deoarece sunt foarte discreți. Sunt prevăzuți cu un elastic la fel ca o pereche de chiloți obișnuiți, doar că oferă acoperire strictă. Pentru că este atât de subtil, putem purta tanga la rochii și haine mai strâmte, la colanți, la blugi albi și la pantaloni scurți.

G-string

Dacă sunteți obișnuită cu tanga, atunci și tipul de chilot numit G-string ar trebui să vă fie familiar. G-string este și mai discret decât tanga și, din nou, deși nu oferă acoperire și nu este foarte practic, este opțiunea ideală de lenjerie atunci când doriți discreție. La fel ca tanga, și tipul de lenjerie G-string se poate purta la haine strâmte, rochii, fuste, salopete, pantaloni scurți sau blugi skinny.

Chiloți fără cusături

După cum le spune denumirea, chiloții fără cusături sunt fabricați cu ajutorul laserului, așa că nu prezintă cusături, tăierea fiind foarte precisă. Nu au o margine groasă care să fie vizibilă la haine mulate, reprezentând astfel alternativa excelentă la tanga sau G-string. Sunt fabricați din țesături foarte moi, cum ar fi satin, mătase, jerseu sau amestecuri. Croiala fără cusături se aplică tuturor tipurilor de chiloți, cum ar fi hipsteri, chiloți franțuzești, chiloți cu talie înaltă și așa mai departe. Chiloții fără cusături sunt potriviți pentru femeile care nu se simt confortabil cu ideea de a purta tanga sau G-string. La fel ca tanga și G-string, chiloții fără cusături se pot purta la haine strâmte, blugi și pantaloni deschiși la culoare, la fuste, rochii mulate, salopete sau pantaloni scurți.

Hipsteri

Reprezintă un amestec între bikini și boxeri. În comparație cu o pereche obișnuită de chiloți, hipsterii se așează mai bine pe corp, oferă o acoperire bună, un nivel ridicat de confort și pot fi achiziționați pentru utilizare regulată, mai ales că se pot purta la orice piesă vestimentară.

Chiloți cu talie înaltă

Multe femei nu se simt confortabil purtând chiloți cu talie joasă, așa că tipul de chiloți croiți cu talie înaltă reprezintă cea mai bună alternativă. Oferă o acoperire bună, respectă formele corpului, vin până sub buric și sunt deosebit de confortabili. Se pot purta la orice piesă vestimentară.

Slip

Înainte de a apărea atât de multe tipuri de chiloți damă, slipul era opțiunea principală de lenjerie intimă. Un tip de chilot de bază fabricat din material moale și confortabil, care putea fi purtat cu regularitate. Vine până sub buric sau pe buric. Dacă doriți o opțiune de lenjerie intimă cu acoperire completă, slipii cu talie înaltă reprezintă soluția.

Chiloți franțuzești

Reprezintă varianta ușor diferită a slipului, cu toate că oferă o acoperire similară. Talia vine pe buric, dar decupajele pentru picioare sunt aproape de șold, deci nu acoperă complet șoldurile. Se pot purta la o varietate de articole vestimentare.

Bikini

Deși tipul de chilot numit bikini este o opțiune foarte populară, iată că bikinii fac parte din categoria costumelor de baie. Sunt fabricați din țesături moi, confortabile și fluide, cum ar fi satin, mătase, jerseu și, desigur, dantelă. Reprezintă un amestec între slipii obișnuiți și tanga, oferind o acoperire moderată.

În cele din urmă, chiloții compresivi, la fel ca multe alte articole compresive, au rolul de a ne face viața mai ușoară. Chiloții compresivi fac parte din categoria articolelor vestimentare cu efect de modelare corporală, așa că îi puteți purta oricând doriți să impresionați printr-o siluetă mai suplă, în special în zona abdomenului. În mare parte, chiloții compresivi aplatizează puțin abdomenul, astfel încât rochia sau orice alt articol vestimentar să se așeze mai frumos pe corp. Dacă ați topuri compresive, corsete sau burtiere, veți observa că și chiloții compresivi au același efect modelator. Oferă o acoperire completă, aplatizează burta, nu sunt vizibili și sunt foarte confortabili.

 

 

 


About