Cum să Introduci o Maletă de Damă în Outfituri Simple și Stylish

  master
  26/11/2021
  Comentariile sunt închise pentru Cum să Introduci o Maletă de Damă în Outfituri Simple și Stylish

Maleta, clasica helancă, este una dintre cele mai comode și practice piese vestimentare, care îți va permite să realizezi o ținută plină de stil, indiferent de moment sau context. Maleta este caracterizată de specificul gulerului înalt care se mulează confortabil pe întreaga lungime a gâtului, astfel că este ideală pentru sezonul rece.

Malete pentru doamne și domnișoare

Maleta, bluza pe gât, este recunoscută și sub denumirea de helancă. Maleta sau helanca de damă reprezintă o piesă vestimentară foarte versatilă, care datorită complexității de materiale și culori pe care le oferă, poate fi combinată vestimentar în cele mai interesante, confortabile și moderne outfituri. Maletele sunt realizate din fibre extrem de confortabile, astfel încât să îți ofere o experiență vestimentară foarte comodă.

 

Gama de produse oferă variante dintre cele mai variate, oferindu-ți posibilitatea de a-ți alege modelul preferat și potrivit tendințelor tale. Astfel, poți alege o maletă colorată sau nude, maletă scurtă, lycra sau din bumbac.

Foarte apreciate sunt maletele cu mânecă scurtă, oferind un look foarte nonconformist și interesant, opoziția dintre gulerul înalt și lipsa mânecilor realizând un joc vizual aparte.

Din punct de vedere cromatic, poți merge pe o paletă foarte mare de variante, alegând între malete albe de damă, malete roșii, albastre, negre, nude sau imprimate. Această piesă vestimentară simplă  îți va oferi posibilitatea realizării unora dintre cele mai diferite ținute, de la cele office, până la cele sport sau casual.

Cum introduci maleta în outfiturile preferate

Maleta sau helanca de damă este piesa vestimentară destinată mai mult sezonului rece, astfel că îți vei putea realiza ținute pentru zilele friguroase în cele mai interesante modalități și combinații. Devenită piesa de bază a garderobei oricărei doamne, maleta, fie că este din bumbac, lână, lycra sau altă textură, te va ajuta să dai un plus de farmec și feminitate ținutei tale.

Maleta de damă este o piesă minimalistă, astfel că permite o accesorizare îndrăzneață. Poți purta helancă de damă cu o vestă pe deasupra, din piele sau blană, cu un sacou sau chiar cu un hanorac relaxat. O ținută casual vei obține dacă pe deasupra maletei adaugi un pulover oversize, cu mâneci perforate sau cu forme asimetrice.

De asemenea, poți purta helancă și cu un pulover tip palton. Pentru a da un plus de culoare ținutei, alege să adaugi coliere mari și stridente, creând astfel un efect vizual îndrăzneț. Maleta de damă, fie că este un model cu mânecă scurtă sau lungă, va forma o ținută plină de stil în combinație cu o fustă midi sau cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă.

Tipuri de ținute care includ o maletă      

Maleta de damă, prin caracteristică de a-ți permite combinații dintre cele mai diferite, poate fi parte componentă din ținute variate, pornind de la cele de zi cu zi, până la cele office sau elegante. Dacă dorești să introduci maleta de damă în ținutele tale office, trebuie să știi că reprezintă o varianta foarte bună. Maleta în culori neutre se va putea purta cu un sacou, împreună

cu o pereche de pantaloni eleganți sau cu o fustă dreapta midi.

Astfel, vei putea realiza ținută office potrivită unei zile la birou sau pentru o întâlnire de afaceri. Atunci când te pregătești să ieși în oraș cu prietenii, îți poți realiza o ținută casual, alegând să porți maleta colorată în combinații îndrăznețe cu pulovere largi, jachete sau veste din blăniță, cu pantaloni scurți din stofă sau cu fuste mini strâmte. Această ținută îți permite o accesorizare curajoasă, astfel că poți purta coliere, brățări sau cerceii preferați.

Dacă pleci într-o plimbare relaxantă pe aleile unui parc, poți purta o maleta de damă confortabilă, cu un cojocel din piele sau cu o geacă impermeabilă. Maleta sport de damă poate fi purtată cu pantaloni și pantofi sport, astfel că vei obține o ținută sport, relaxată și degajată. Maleta elegantă te va ajuta să compui o ținută rafinată, în combinații îndrăznețe cu fuste midi largi sau cu o pereche de pantaloni din stofă.

Încălțămintea asortată unui outfit  în care este inclusă o maleta va fi aleasă în funcție de specificul ținutei. Astfel, te vei bucura de multe posibilități în care maletele și încălțămintea se întâlnesc într-un cadru echilibrat din punct de vedere vestimentar și al tendințelor recomandate.

Maleta, un plus de feminitate

Maleta de damă îți va conferi un plus de feminitate, prin caracteristica de a se mula plăcut pe formele corpului. Astfel, îți vei asigura un plus de atractivitate, fiind sigură că vei capta toate privirile. Mai mult decât atât, maleta îți dă posibilitatea de a adauga ținutei tale o serie de accesorii care  îți vor puncta cu mult stil eleganța, frumusețea și feminitatea.


About