Cum să îți găsești o carieră profitabilă și creativă?

  Top Tabu
  01/08/2022
  Comentariile sunt închise pentru Cum să îți găsești o carieră profitabilă și creativă?

Dacă te afli într-un punct al evoluției tale profesionale în care îți dorești să câștigi peste 8000-9000 lei și să lucrezi de oriunde din lume ca freelancer sau în cadrul unei companii, tocmai ai ajuns la locul potrivit unde poți afla cum să atingi aceste două obiective.

Știm cu toții că atunci când suntem pasionați de ceea ce facem putem realiza performanțe remarcabile mai ușor și cu mai puțin efort decât în cazul în care urmăm o carieră care nu ni se potrivește și nu ne motivează.

Mai mult decât atât, planul profesional este strâns legat de toate celelalte domenii din viața noastră, astfel încât dacă suntem nefericiți la locul de muncă, este imposibil să prosperăm pe celelalte planuri.

De ce este important să faci ceea ce îți place

8-9 ore pe zi, chiar și mai multe, le petrecem la job. Cel mai probabil fiecare dintre noi știe ce înseamnă să vii acasă încărcat de frustrări, nemulțumiri și probleme de tot felul acumulate pe timpul zilei la locul de muncă și pe bani puțini sau sub nivelul valorii noastre reale. Chiar și atunci când facem ce ne pasionează este normal ca uneori să ne confruntăm și cu experiențe mai puțin plăcute care ne pot afecta temporar starea emoțională. Totuși, dacă acest scenariu îți este prea familiar, ți se întâmplă des sau mereu să ai parte de insatisfacții la job – pe care le proiectezi și viața personală –  și îți dorești o schimbare radicală, atunci trebuie să acționezi radical.

Cheia succesului în găsirea jobului ideal

Se spune că în viață nu trebuie să vânăm o carieră bine plătită, ci să ne urmăm cu tenacitate chemarea, iar recompensele financiare vor veni implicit. Adevărul este undeva la mijloc. Poți face cu pasiune orice te atrage și poți obține rezultate excepționale, dar nu orice te poate conduce și la satisfacțiile materiale pe care le urmărești.

Lăsând la o parte prejudecățile și opiniile limitative conform cărora nu poți trăi din anumite meserii (de exemplu, din artă), asemenea unui cifru, există o combinație de talente native, soft-skills, pregătire și perseverență care îți poate garanta atât împlinirea profesională și personală, cât și venituri financiare foarte satisfăcătoare.

STEP IT Academy, locul unde pasiunea și profitabilitatea se întâlnesc

Cariera și jobul ideal sunt întotdeauna la o decizie distanță față de tine. Iar această decizie îți aparține, îți stă la dispoziție oricând, dar care moment este mai potrivit decât acum?

Trebuie doar să vrei, să hotărăști că a venit momentul pentru o schimbare radicală de direcție pe plan profesional sau pentru un upgrade al skills-urilor pe care deja le ai pentru o certificare care îți va deschide mult mai multe uși către joburi mult mai bine plătite.

La STEP IT Academy înțelegem perfect nevoia de a face ceea ce ne pasionează și în același timp de a obține recompense financiare pe măsura muncii depuse. De asemenea, suntem prezenți, atenți și mereu conectați cu nevoile în continuă schimbare ale pieței, știm exact ce se cere, care joburi sunt cele mai căutate și totodată cele mai bine plătite.

Dacă te-ai hotărât să faci primii pași într-o carieră IT și te atrage ideea să înveți:

  • să creezi un site de la zero
  • graphic design
  • programare în Java
  • internet marketing
  • web design
  • dezvoltare front-end

află că nu e necesar să deții deja cunoștințe în niciunul din aceste domenii. Tu trebuie doar să vrei să ieși din zona de confort și să accepți noi provocări. Curiozitatea, deschiderea la nou și tenacitatea sunt suficiente dacă vrei să intri în domeniul IT sau să-ți completezi cunoștințele și abilitățile practice cu un curs de specializare care să îți scoată CV-ul în față și să îți asigure un start de succes la orice interviu.

De ce să alegi Step IT Academy?

Investiția în educație și dezvoltare profesională va fi întotdeauna una dintre cele mai smart și profitabile decizii pe care le poți lua pentru viitorul tău. Asigură-te că alegi cursuri care să îți ofere o specializare pentru care ai deja o chemare și în plus este foarte căutată și bine cotată pe piața muncii.

La Step IT Academy îți garantăm cele mai actualizate programe de studiu, abilități și cunoștințe solide practice, proiecte realizate pe timpul cursurilor pe care le poți adăuga la portofoliul tău, cei mai experimentați profesori și atmosferă prietenoasă.

Academia STEP IT funcționează din 1999, când industria IT abia începea să se dezvolte și să câștige popularitate. Chiar și atunci am instuit pe primii programatori, web designeri și pe alți specialiști in IT. Astăzi oferim studenților abilitățile de care au nevoie angajatorii. Angajatorii nu au nevoie de cunoștințele dvs. ci de competență în rezolvarea problemelor de business și în configurarea proceselor de business.

Mai multe informații și detalii despre cursurile pe care le punem la dispoziția oricui dorește să se reprofileze profesional sau să își consolideze cunoștințele în domeniul IT sunt disponibile aici.


About